Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel Gel Seat

De fleste motorsykkel setene er komfortable nok for korte turer, men kan bli en reell smerte i bak under lengre turer. En av de løsninger som er å erstatte setet med en Automobile gel sete, som bruker en polymergel for å dispergere rytterens vekt jevnt og opphever vibrasjoner. Dessverre er disse setene er svært kostbart. Som et alternativ, kan din lager sete endres med en gel-innsats for en brøkdel av prisen. Du trenger:
Målebånd
Gel sittepute
Flat skrutrekker
Permanent markør
Vinkelsliper
Spray-on selvklebende
Saks
1/4-tommers open-cell skum ark
Kraftig stiftemaskin
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra motorsykkelen din og måle bredden og lengden. Skaff en gel sete pad, ved hjelp av målinger for å fastslå den nødvendige størrelsen.
2

Vend setet og ta ut dekker. De fleste setetrekk er sikret med stifter rundt den indre kanten av setet pan. Fjern stiftene med en flat skrutrekker og dra dekselet av.
3

Vend setet igjen, med riktig side opp, og legg gel pad over setet. Bruk en permanent markør for å spore konturene av gel pad på setet skum. Marker alle andre områder av setets skum som du ønsker å fjerne på grunn av komfort. Fjern gel pad.
4

Bruke en vinkelsliper, fjerne skum fra de merkede områdene. Bruk lange, bevisste bevegelser for å fjerne små mengder skum på en gang, trekke jeksel mot deg. Stopp innimellom og teste passe gel pad på den trimmede området. Fortsett trimming skummet inntil gelen puten flukt innenfor det ønskede område. Fjerne skum fra eventuelle andre markerte områder.
5

Spray den trimmede utsparing i setet skum og bunnen av gelen puten med et klebemiddel. La limet satt i ett minutt og legg gel pad på setet skum.
6

Ved hjelp av en saks, klippe et ark med 1/4-tommers open-cell foam til formen av setet. Spray toppen av setet og gel pad med spray-on lim, og la det stå i ett minutt. Lå arket av åpen-celle skum over setet og gel-puten. La hele setet herde i minst en time.
7

Re-dekke setet med den originale setetrekk. Velg en kant av dekselet og trekk det ned tett over setet pan. Fest setetrekket i pannen med en heavy-duty stiftemaskin. Gjenta på den motsatte side av setet. Arbeid deg rundt setet, trekke setet dekke stramt nede og stifting den til setet pan. Alternativ fra side til side, og hvert innslag til hele dekselet festet til setet pan.
8

Sett setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107292.html

Previous:
Next:

motorsykler