Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre luftfilteret på en 1990 Suzuki Katana 750

Luftfilteret på en 1990 Suzuki Katana 750 hindrer smuss og rusk kommer inn i motoren. Over tid bygger dette rusk opp over luftfilteret, tetter porene og begrense mengden av luft som kan passere gjennom filteret. Sluttresultatet er en mangel på luft som hindrer motoren fra å lage den interne forbrenning og som gir Katana. Skifte en tett, skadet eller skittent luftfilter er en relativt enkel oppgave som kan utføres med grunnleggende verktøy. Du trenger
tenningsinnstilling
Pipenøkkel og stikkontakter
Drivstoffledningen koble verktøyet
Phillips skrutrekker Vis
Luftfilterelement
Flere Instruksjoner
1

Fjern rytterens sadel fra motorsykkelen ved hjelp av tenningsnøkkelen for å låse setet låsen. Løft baksiden av setet oppover og trekk den til baksiden av motorsykkelen for å løsne setets faner fra rammen.
2

Fjern bensintanken fra motorsykkelen. Ved hjelp av en socket fastnøkkel, skru de to boltene på drivstofftanken nedre braketten. Løft baksiden av drivstofftanken litt oppover og koble drivstoff linje fra drivstoff ventil med et drivstoff linje koble verktøyet. Trekk drivstofftanken mot baksiden av motorsykkelen for å frigjøre den fra rammemontert øvre brakett. Sett drivstofftanken til side.
3

Bruk en stjerneskrutrekker Skru ut de fire skruene som fester luftfilter element til luftfilteret. Trekk luftfilteret ut av forsamlingen og kast den. Sett inn et nytt luftfilter element i luften renere og skru til boltene med en stjerneskrutrekker.
4

Skyv bensintanken på rammen montert øvre braketten. Koble drivstoffslangen til drivstoff ventil og plassere bensintanken på den nedre braketten. Ved hjelp av en pipenøkkel, sette inn og stram begge boltene.
5

Skyv setet tungene inn i rammen, og skyv det mot fronten av motorsykkelen. Senk setet til rammen og trykk ned til setet lås mekanismen klikker stengt. Trekk setet litt oppover for å sikre at det er trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107284.html

Previous:
Next:

motorsykler