Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Drive Belt på en Kawasaki Prairie Twin 700

En angiveri lyd, ledsaget av et tap av makt, kan signalisere at Kawasaki Prairie 700 drivrem er i ferd med å strekke utover sin levetid. Kawasaki anbefaler at du bytter stasjonen beltet etter 100 timer med ridning tid, men ekstreme forhold og riding stiler kan bære beltet ut i god tid før 100-timers mark. Fjerne og sette på beltet er en ganske enkel oppgave som krever bare noen få verktøy, slik at du kan endre beltet ute i felten, om nødvendig. Forvent det jobb å ta minst 15 minutter å fullføre. Du trenger
10 og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
Philips skrutrekker Vis
lang håndteres breaker bar
Drive belt
Mer Instruksjoner

1

Løsne slangeklemme feste luften boksen duct til beltet cover, plassert på høyre side av motoren, ved hjelp av en Philips skrutrekker. Skru beltet dekke sin bolter med en 10 mm pipe og en pipenøkkel, trekk deretter dekselet bort fra motoren og luften boksen duct.
2

Løft en liten del av drivreim over kanten av det bakre hjulet. Plasser en 17 mm pipe festet til en lang håndteres breaker bar over bakre skivene er monteringsbolten. Vri hjulet mot klokken til beltet kan trekkes ut av det bakre hjulet.
3

Trekk beltet ut fra bak skivene og bort fra motoren.
4

Sett den nye stasjonen beltet rundt foran skivene. Slip beltet under den bakre trinse og krok så mye av beltet over toppen av den bakre trinse som mulig. Roter den bakre skivene mot klokken med en 17 mm pipe og en breaker bar å trekke beltet helt på hjulet.
5

Sett beltet dekselet på høyre side av motoren, ved hjelp av en 10 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trykk luften boksen kanalsystem inn på flensen på oversiden av beltet dekselet. Stram luften boksen avkastkanalens slangeklemme med en Philips skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110705.html

Previous:
Next:

motorsykler