Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Clutch Verktøy

Når du arbeider på alle typer maskiner, er det viktig at du har de riktige verktøyene for å gjøre jobben riktig. Biler og motorsykler krever konstant pleie og vedlikehold for å holde dem i god stand og fungerer som de skal. En produsent av motorsykler er Harley-Davidson og dette merket har et stort følge. Men motorsykler må reparere like ofte som alle andre kjøretøy i bevegelse på veien. Når det gjelder tid til å enten opprettholde eller erstatte clutch på din Harley-Davidson motorsykkel, bør du være sikker på å bruke kløtsjen verktøyene som er tilgjengelige. Membran Clutch Spring Compression Tool

mellomgulvet clutch våren komprimering verktøyet kan være et nyttig verktøy når det gjelder å erstatte eller vedlikeholde Harley clutch. Dette verktøyet brukes til å lage fjerne låseringen for din clutch mye enklere. Det er også nyttig for å installere holderen ringer for clutchen. Pass på når du kjøper dette verktøyet at du kjøper riktig for at det skal fungere ordentlig. Den nyere versjonen av mellomgulvet clutch våren komprimering verktøyet er nyttig for utskifting og vedlikehold av clutchen på 1990 eller senere Big Twin sykler og 1991 eller senere sport sykler. Den eldre versjonen av mellomgulvet clutch våren komprimering verktøyet er nyttig på 1984-1990 sport sykler bare. Du vil være i stand til å fortelle forskjellen mellom disse to lignende verktøy basert på utseende for å sikre at du kjøper den rette for året og modell av sykkelen.
Clutch Lock Plate

Et nyttig verktøy å ha når du skal skifte eller opprettholde clutchen på din Harley-Davidson er clutchen lock plate. Dette verktøyet brukes til å holde clutchen skallet på plass og at den ikke roterer når andre deler av clutch som motor sprocket fjernes. Det finnes to typer clutch låseplater tilgjengelig for bruk. Den første er en clutch lock plate som bare fungerer riktig på Harley-Davidson sport sykler som ble produsert i 1970 eller tidligere. Den andre typen clutch lock plate kan brukes til samme formål på Harley store tvillinger som ble produsert mellom 1941 gjennom tidlig 1984.
Scorpion Hub Puller

The Scorpion hub avtrekker er verktøyet nødvendig å trekke navet. Den er laget av aluminium pressbolt og er utformet for å bli brukt slik at det ikke vil ødelegge eller forstyrre hovedakselen av koplingen. Navet avtrekker kommer med en 7/16 tommers bolt, seks SHCS og en beskyttelseshette. Dette verktøyet kan brukes på alle skorpion huber bortsett fra Harley-Davidson Ironhead Sportsters som ble laget fra 1971 gjennom 1983.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109176.html

Previous:
Next:

motorsykler