Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY LED Motorsykkel blinklys

Installere LED blinklys til motorsykkelen selv kan være et flott tillegg til utseendet på bilen din. Også disse blinklys er mye lettere for andre drivere for å se, hjelpe deg å være så trygg som mulig på veien. LED blinklys kits kommer i alle slags konfigurasjoner og oppsett. Kjøpe en som passer stilen av motorsykkelen er den viktige delen. Du trenger
Phillips skrutrekker
10mm pipenøkkel til LED blinklys kit (spesifikke for motorsykkelen)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den festeskruer på forsiden blinklys av motorsykkelen ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Det bør være en skrue på hver side av blinklyset akselen.
2

Skyv blinklyset forsamlingen vekk fra kåpe av motorsykkelen. Disse bør være enkle klippet inn, og siden festeskruene er allerede fjernet, bør komme ut lett.
3

Koble fra blinklys fra sine fører til sykkelens elektriske boksen. Disse pluggene bare glir fra hverandre. De er sikret kun med friksjon.
4

Plugg inn de nye blinklys på begge sider og skyv og klippet dem på plass på kåpen. Pluggene har en stor ende og en liten. De vil bare passe en vei. Bytt til skruene for å feste dem på plass.
5

Fjern den bakre blinklys ved hjelp av en 10mm pipenøkkel til å holde monteringsmutteren inne i kåpen stiv mens du slår festeskruene på utsiden av kåpe med en stjerneskrutrekker. Trekk blinklys bort fra kåpen.
6

Trekk disse signalene fra deres leder som du gjorde med de fremre signaler.
7

Plugg inn den nye bakre signaler og skyve dem på plass på bakre kåpe.
8

Sett festeskruene og bolter for å feste blinklys. Igjen, bruk en skrutrekker på utsiden for å slå festeskruene og en pipenøkkel inni å holde nøtter i stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107531.html

Previous:
Next:

motorsykler