Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Single Side Svingarm

Mange sport sykler, som for eksempel Ducati, Buell, Honda og Yamaha, har en enkelt side svingarm på bakhjulsopphenget som er konstruert for asfalterte veier og road racing. Den single-side designen kan du installere en ekstra skivebrems og rotor på bakhjulet, eller forenkle linjene av sykkelen når du bygger en tilpasset bobber. Typiske produksjon swingarms er laget av aluminium eller stål legering. Å gjøre en enkelt side svingarm krever metall fabrikasjon kompetanse og et fullt utstyrt verksted. Du trenger:
Svingarm spesifikasjoner ark eller plate
Aluminium eller stål billet
Digital calipers
Merking syl
Metal cutter
Metal dreiebenk
Drill trykk
Høy speed metall borekroner
Sveising utstyr
svingarmen lagrene
aksellagrene
Bearing trykker selg Electric jeksel
Fin hjulet
Polering hjulet
Vis flere instruksjoner

en

Lag en liste over materialer basert på informasjonen i en svingarm spesifikasjoner ark eller datamaskin plate som er spesifikke for den helt av motorsykkelen. Skaff aluminium eller stål bolten som er den riktige strekkstyrke og tykkelse.
2

organisere de enkelte stykker av bolten på en ren arbeidsbord ifølge bredde, lengde og utforming som vist i spesifikasjonene. Vanligvis har du solid runde billet at du kutter for å gjøre svingarm stang og aksel mount, og flate stykker som du kuttet til størrelsen og sette sammen for å gjøre den hule svingarm.
3

Mål og merk hver av bitene med digital calipers og en merking syl. Skjær de enkelte delene til de spesifiserte dimensjonene på en hydraulisk eller elektrisk metall cutter.
4

Fest lengre runde billet i et metall dreiebenk som er utstyrt med riktig kutter for aluminium eller stål. Maskin utsparingene i hver ende av bolten for svingarm bearings.Remove den maskinerte svingarm stang fra dreiebenk og bore sentrum for de viktigste svingarm bolten med en drill trykk og høy hastighet metall borekronen.
5 < p> Gjenta forrige trinn og dikte akselen mount fra kortere stykke runde billet. Maskin med fordypninger i hver ende og bore sentrum for bakakselen bolt.
6

Installer svingarm lagrene inn i sporene på hver ende av svingarm stang med en bærende pressen. Monter aksellagrene inn i hver ende av akselen mount med pressen.
7

sammen bitene som utgjør de indre og ytre sider og toppen og bunnen av svingarm med uniform og kontinuerlig sveiser med TIG eller sveiseapparater. Sveise svingarmen stang vinkelrett på forsiden av svingarmen. Sveis akselen mount vinkelrett på baksiden av svingarmen.
8

Grind sveisene glatt med en elektrisk kvern og en fin sliping hjulet. Polere en aluminium svingarm med vinkelsliperen og en polering hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111521.html

Previous:
Next:

motorsykler