Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motor stativ for en Twin Cam 88B

The Twin Cam 88B er en motorsykkel motor tilbys med mange modeller av sykler produsert av Harley Davidson. Testing denne motor før montere den i en motorsykkel rammen er utført ved å feste den til en motor stativ. Men når et standpunkt for motoren er ikke lett tilgjengelig, kan du dikte en for å møte dine behov ved hjelp av en stålplate og metallrør. Du trenger
Målebånd
Steel
Felt tip markør
Drill trykk
1-tommers med 1-tommers firkantet metallrør
Chop så
Sveiser
bormaskin
Nøtter
Wrench
Bolts
Vis flere instruksjoner
en

Mål avstanden mellom motorfester på motoren ved hjelp av målebånd. Noter målingene på et stykke papir.
2

Overfør målinger av motoren mounts til en stålplate. Merk plasseringen av skruehullene for motorfester med tusjen markør. Bor hull gjennom stål plate på hver av de merkene med drill trykk.
3

Mål en 1-tommers med 1-tommers stykke metallrør til 4 meter med målebånd. Kutte denne metallrør til denne lengden med chop så. Gjenta dette trinnet for å kutte ytterligere tre fire-fots lengder av rør.
4

Place ene enden av metallrør ved hvert hjørne av stålplate. Sveis metallrør på stålplater med sveiseren.
5

Mål avstanden mellom hvert stykke metallrør. Skjær fire stykker av rør som svarer til hver av målingene. Sveis kuttet biter av metall langs bunnen av motoren stå for basen.
6

Drill to hull 2 ​​inches fra hver ende på venstre og høyre side av basen med bormaskin. Sett inn en trinse i hver av hullene og sikre ved hjelp av en mutter og skiftenøkkel.
7

Juster motoren montering hull på Twin Cam 88B-motoren med hull boret inn i stålplater på motoren stå . Fest motoren til motoren stå med bolter og muttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111522.html

Previous:
Next:

motorsykler