Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en 50CC Fire-Stroke Forgasser

Scooter og liten motor forgassere kommer i mange former og størrelser. For det formål å utføre justeringer imidlertid, er det tre grunnleggende typer. Det er de med et drivstoff justeringsskrue, de med en luft justeringsskrue og de som har både justering. På mindre forgassere, den sistnevnte typen er sjeldne. Justeringsskruer er ofte vanskelig tilgjengelig, og i USA street legal motorsykkel skruene er avkortet eller plugget for å hindre amatør justeringer som kan påvirke utslippene. Disse caps er uvanlig på mindre motorer unntatt i California, der utslipp lovene er strengere. Disse caps er enkelt fjernes for reparasjon. Du trenger
Stubby flat skrutrekker
Long Phillips skrutrekker
Justering av forgasseren verktøy (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Finn justeringsskruen. Enten ta kontakt med manuell, eller se etter en liten skrue i en innfelt hull med en flat topp. Av og til blir skruene plassert på bunnen av forgasseren. Bruke lang Phillips skrutrekker og løsne klemmene på inntak og luft boks støvler, og deretter rotere forgasseren slik at det er lettere å se. På street legal scootere, se etter en kobber farget cap eller plugg på hver siden av motoren eller luften boksen siden av forgasseren. Om nødvendig, fjern pluggen.
2

Identifiser hvis skruen er en luft eller drivstoff skrue. Luften skruen vil bli plassert nærmest den luft-boksen, bort fra motorens side av forgasseren. Brenselet skruen vil bli plassert på motoren, eller inntaksside forgasseren. Vridning med urviseren reduserer mengden luft eller brensel som vil nå motoren. Dreie skruen mot urviseren vil resultere i mer drivstoff av luft inn i motoren.
3

Stram inntak og luft boks boot klemmer hvis du løsnet dem før. Sjekk luftfilteret før du begynner. Juster aldri en forgasser til en skitten luft filter. Hvis du har en i tråd drivstoffilter, endre det før du begynner også. Start motoren, og la den gå på tomgang et øyeblikk slik at idle å stabilisere seg. Vær sikker på at tomgang er justert til riktig område i henhold til produsentens spesifikasjoner.
4

Begynn justeringer, gjøre små endringer. Aldri justere en skrue mer enn en halv omdreining om gangen. Bruk butte flat skrutrekker for å nå skruene på bunnen av forgasseren. Forgasser justering verktøy er tilgjengelige. Dette er rett vinkel skrutrekkere som gir mulighet for enkel justering av skjulte skruer. Blip på gassen mellom justeringer, og lytte til motoren. En lav gurgle betyr at motoren er i gang rik, eller har for mye drivstoff. En motor som henger opp, og kommer ikke tilbake til tomgang umiddelbart for mager. Det er bedre å være litt rik enn litt mager. En alvorlig lean motor kan gripe lett, og kjører en motor med litt magert lang sikt kan føre til stempel skade.
5

Test kjøre motorsykkelen etter at du er fornøyd med hvordan det høres ut på tomgang. Hvis du ikke kan justere drivstoff og luft blanding på en tilfredsstillende måte, kan re-jetting være nødvendig. Etter re-jetting, alltid utføre forgasseren igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110544.html

Previous:
Next:

motorsykler