Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer av Dirt Bikes

Dirt sykler er lette motorsykler som er ment for ridning av veien. De fleste design inkluderer robuste dekk og suspensjoner. Dirt sykler er laget for å håndtere riding langrenn i ulendt terreng som skitt, gjørme og stein. Dirt sykler er tilgjengelig med to-takts og fire-takts motorer og kan ha flere ulike funksjoner, men er vanligvis gruppert i fire kategorier. Motocross
Motocross sykler er bygget for skitt spor med hopp og ulendt terreng.

Motocross sykler er laget for racing i lukket-retters konkurranse. De benytter har single-sylindrede motorer som er laget for høye hastigheter og deres suspensjon systemer for å kunne håndtere hoppene og den raske akselerasjon kreves på en motorcrossbane. Motocross sykler er bygget lys, uten speedometers, lys, kickstands, speil eller elektriske startere som veier sykkelen ned og blir ikke nødvendig på racerbanen. Denne stilen av dirt bike har vanligvis en lang, flat seat som tillater rytteren å skifte vekten raskt å gi mer trekkraft rundt hjørner. Riders i motocross løp er vanligvis står så komfort er ikke en stor faktor i en motocross sykkel design.
Enduro
Enduro sykler er designet for lengre løp enn en rekke overflater.

En enduro sykkel ligner på en motocross sykkel i utseende, men det er designet for en litt annen hensikt. Med en lettere ramme, er enduro sykler vanligvis for lengre løp som kombinerer street racing med off-road racing gjennom ulendt terreng. Enduro sykler har ulike funksjoner enn motocross sykkel som blinklys, speil, frontlykter og lyddempere som reduserer motorstøyen for å aktivere ryttere å ri på asfaltveier. Men på grunn av sine minimale personlige komfort og rikelig suspensjon, er enduro sykler egentlig ikke egnet for casual langdistanse road reise.

Trail Riders
Trail ryttere kan håndtere stier og ulendt terreng.

Trail Rider syklene er designet for å håndtere lange ritt gjennom ulendt terreng. De er ikke laget for high-speed racing som motocross-sykler er og ikke hoppe godt. Trail ryttere ser veldig lik enduro sykler. Foten pinnene er plassert i en mer naturlig stilling for å gi rom for en komfortabel tur og styret er plassert høyere for å gjøre snu ved lave hastigheter enklere. Trail ryttere er lette med minimal plast rammer, lange suspensjoner og større dekk. Denne stilen av dirt bike rides bedre enn en rekke skitt overflater enn noe annet sted.
Dual-Sport

Dual-sport sykler er utstyrt med lykter, blinklys og speil samt speedometers for å gjøre dem street legal. De kan bli ridd i løpet skitt eller asfalt, og er designet for å kjøre bedre enn en gate sykkel i ulendt terreng og bli jevnere og roligere enn en skitt sykkel på asfaltveier. De fleste dual-sport sykler bruke én-sylindrede motorer på grunn av enkelhet og lavere vekt som er nyttig i ulendt terreng, men dual-sport sykkel er vanligvis tyngre enn enduro eller motocross-sykler, fordi de er egentlig ikke laget for konkurranse. Denne typen dirt bike er ideell for nye ryttere å lære på fordi kontrollene er i vanlig syn, og fordi de er lettere å balansere enn andre typer sykler. Fordi de ikke bruker mye plast og krom, dual-sport sykler er også rimeligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109880.html

Previous:
Next:

motorsykler