Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner om installasjon av et Two Brothers Eksos på en 2007 ZX6

Two Brothers Racing tilbyr et bredt utvalg av slip-on lyddempere for de fleste motorsykler, inkludert 2007 Kawasaki ZX-6R sport sykkel, redusere vekt samtidig som det gir makt gevinster ved å erstatte motorsykkelens lager lyddemper. Installere en Two Brothers lyddemper på ZX-6R er relativt grei, men krever delvis demontering av motorsykkelen hale stykke. Kontakt din lokale Kawasaki-forhandler for å ha lyddemperen installert hvis du har betenkeligheter med å fullføre prosjektet selv. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Socket satt
Stikknøkkel
Two Brothers eksos eksospotte og mid-pipe
Vis flere instruksjoner
1

Fjern den svarte plast paneler fra under rytterens sete. Bruk en 5 mm umbraconøkkel for å fjerne bolten fra forsiden av panelene trekk i fliken på baksiden av panelet ut av motorsykkelens halestykket.
2

Løsne skruene fra sidene av setet, rett under seteputen, med 5 mm unbrakonøkkel. Trekk setet mot halen bit til setets knastene løsner fra fangsten under drivstofftanken. Fjern baksetet, bruke tenningsnøkkelen for å låse setet utløsermekanismen.
3

Fjern de to boltene på forsiden av halen stykke, like nedenfor seteskinnene, med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru alle tre bolter fra halen kupé med 4 mm unbrakonøkkel. Trekk halestykket off av motorsykkelen for å få tilgang til lyddemper og sub-frame.
4

Koble bakskjermen ledningsnett fra høyre side av sub-rammen for å få tilgang til eksos servo. Trekk kabelen ut av servo med tang.
5

Skru lyddemperen varmeskjoldet er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel. Unbolt lyddemperen fra underrammen med en 12 mm-kontakten for å fjerne boltene på begge sider av lyddemperen. Løsne eksos klemme på lyddemperen mid-pipe med en flat skrutrekker. Trekk eksospotte og varmeskjoldet bort fra motorsykkelen.
6

Fjern den nedre kåpe med en 3 mm umbraconøkkel for å løsne de kåpe bolter. Senk kåpen til gulvet og trekk den bort fra motorsykkelen. Unbolt høyre fotstøtte forsamlingen med 5 mm unbrakonøkkel for å skru av fotstøtte er bolter fra rammen.
7

Skru av mid-rørets hengeren bolt fra sub-frame med 12 mm-kontakten. Løsne eksos klemmen som fester mid-pipe til header rør med flat skrutrekker. Trekk mid-pipe bort fra motorsykkelen.
8

Skyv Two Brothers mid-pipe inn i hodet pipe. Løst skru den opprinnelige mid-pipe hengeren bolt på plass i den nye mid-pipe med 12 mm-kontakten. Ikke trekk til eksos klemme på dette tidspunktet.
9

Monter Two Brothers 'lyddemper på den nye mid-pipe og motorsykkelens sub-frame med de originale boltene fjernet tidligere. Løst stramme skjerf er bolter med 12 mm-kontakten. Ikke trekk til eksos klemme på dette tidspunktet.
10

Flytt eksospotte og mid-pipe, etter behov, inntil de er på linje jevnt med hverandre. Stram eksospotte og mid-rør bolter med 12 mm-kontakten. Trekk til eksos klemmer med flat skrutrekker.
11

Monter motorsykkel, monterer delene i motsatt rekkefølge av demontering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107590.html

Previous:
Next:

motorsykler