Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Rør på en Yamaha Blaster

Yamahas YFS200 Blaster all-terrain vehicle bruker et todelt eksosrøret å utvise tilbrakte gasser fra maskinens to-takts motor. Festes direkte til motor er den oppsvulmede ekspansjonskammer som smalner til et smalt rør som er koblet til lyddemperen. Fjerne og installere et nytt sett med eksosrør på en Blaster er gjort lettere av det relativt åpne utformingen av ATV ramme og motor, slik at tilgang til rørene med en minimal mengde av demontering. Du trenger:
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
12-mm-kontakten
Stikknøkkel
Eksos pakning
Vis flere instruksjoner

1

Fjern høyre framskjerm fra ATV. Skru løs fender er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk deretter fender bort fra ATV rammen.
2

Løsne slangeklemme sikre lyddemperen til utvidelsen kammeret, som ligger under høyre side av ATV gass tank, med en stjerneskrutrekker.
3

Skru av eksospotten er festeboltene fra ATV ramme med en 12-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk lyddemperen mot baksiden av ATV for å skille det fra utvidelsen kammeret. Sett lyddemperen side.
4

Skru par nøtter sikre utvidelsen kammeret er innløpet til motorens eksos port studs, ved hjelp av en 12-mm-kontakt og en pipenøkkel. Skru monteringsbolten fra utvidelsen kammeret er festet under høyre side av gasstanken med en 12-mm-kontakten. Trekk utvidelsen kammeret ut av motoren og fjern den fra høyre side av ATV.
5

Trekk den gamle eksos pakningen ut av motorens eksos port og erstatte den med en ny pakning.

6

Skyv den nye utvidelsen kammeret gjennom høyre side av ATV ramme og under bensintanken. Skyv kammeret flens over motorens eksos port studs. Løst skru flens er Monteringsmutterene på eksos studs med en 12-mm-kontakten. Monter utvidelsen kammeret på sin monteringsbrakett. Bruk en 12-mm-kontakten for å skru monteringsbolten løst på plass.
7

Sett den nye lyddemperen gjennom baksiden av ATV. Skyv lyddemperens innløpsrøret over enden av ekspansjonskammeret. Monter skjerf til ATV rammen og trekk til sine bolter med en 12-mm-kontakten.
8

Flytt ekspansjonsledning og lyddemperen litt til begge deler er justert. Stram utvidelse kammer er gal først, etterfulgt av kammeret er montering bolt, ved hjelp av en 12-mm-kontakten. Stram slangeklemme ved skjøten mellom utvidelsen kammeret og lyddemper med en stjerneskrutrekker. Stram skjerf er bolter med en 12-mm-kontakten.
9

Sett høyre framskjerm på ATV. Stram fender er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110357.html

Previous:
Next:

motorsykler