Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Liste over Suzuki Bikes

Suzuki har vært en produsent av motorsykler for en stund. Sitt utvalg av motorsykler er svært bred. Det har mange stiler, med hver stil har mange modeller å velge mellom. Dette gjør matchende en sykkel til rytteren mye enklere, som alle rytteren trenger å gjøre er å bestemme på hvilken stil han liker, og deretter velge en modell som passer best for hans størrelse og dyktighet som rytter. Standard Linje

Suzuki tilbyr ni forskjellige modeller under Standard linje. Standard linjen består av alt-i grunnleggende sykler for rytteren som ikke trenger eller ønsker noen frills eller flash. De to low-end modeller er TU250 og GZ250, med TU-modellen har et mer klassisk utseende, mens GZ-modellen er mer moderne. Begge modellene har samme størrelse motor. The B-King er en topp-end Standard sykkel med mer aggressive utseende og styling.
Cruiser Linje
p Det er 16 modeller i cruisere. Cruisers er for de som foretrekker en mer laid-back stil og tilnærming til sykkelen sin. Low-end cruiser modellen er Boulevard S40, som idrett en 653cc luftkjølt motor. Den øverste enden cruiser er M109 Boulevard, som kommer i tre trimmer og idrett en 1783cc væskekjølt motor.
Sportssykkel Linje
p Det er åtte modeller i sportssykkel linjen. De Sportbike modellene er for de som liker masse fart og masse flash å gå med den. Low-end sportssykkel er GS500F, med en 487cc luftkjølt motor. Den øverste enden sportssykkel er Hayabusa, med en 1340cc væskekjølt motor.
Touring Linje
p Det er tre modeller i Touring-serien. De Touring-modellene er fokusert på komfort og evnen til å bære utstyr for lange turer. The Boulevard C50T er low-end Touring sykkel, med en 805cc væskekjølt motor. The Boulevard C109RT er det topp-end modell, med en 1783cc væskekjølt motor.
Motocross og Off Road Lines
p Det er fem Motocross og fem Off Road modeller tilgjengelig. De motocross modeller er rettet mot bruk på et spor, mens Off Road modellene er for generell off-road bruk. Både topp-end modeller sport 450cc luftkjølte motorer. Low-end Motocross modell idrett en 84.7cc 2-takts luftkjølt motor, mens low-end Off Road sykkel sport en 70cc 4-takts luftkjølt motor.
DualSport Linje

Suzuki tilbyr syv modeller i DualSport linje. De DualSport modellene er for rytteren som trenger en sykkel som kan bli ridd på og utenfor vei. Low-end DualSport sykkel er DR200SE, med en 199cc luftkjølt motor. Den øverste enden DualSport er V-Strom 1000, med en 996cc væskekjølt motor.
Kids Linje

Suzuki tilbyr også et barn linje av off-road sykler. Disse syklene er dimensjonert for ungdom store ryttere, med motorstørrelser å matche. The bottom-end modellen er DR70Z, med en 67cc luftkjølt motor. I den øvre enden er DR-Z125L, med en 125cc luftkjølt motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106932.html

Previous:
Next:

motorsykler