Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en BMC Filter på en CBR1000RR

Hondas CBR1000RR sport sykkel er en kraftig motorsykkel i sin egen rett, men legger BMC filtrene til motoren er en enkel måte å øke makten. Mens installasjon av luft filtre er relativt grei og enkel, og det får tilgang til CBR1000RR luft boksen som utgjør et problem. Den luft-boksen er montert under drivstoffbeholderen deksel, som må fjernes forut for å skaffe seg tilgang til boksen. Utover dette må du fjerne side fairings av motorsykkelen for å fjerne bensintanken dekselet. Du trenger
Allen fastnøkkel
Philips-head skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

fjerne både venstre og høyre side fairings fra motorsykkelen. Disse er fjernet ved å skru ut Allen-skruer som du ser på omkretsen av kåpe, samt Philips-skruer. Når dette er fullført, fjerner motorsykkel sete ved å skru av Allen-skruer på baksiden av setet og trekke oppover på den.
2

Fjern drivstofftanken dekselet fra Honda ved først å fjerne skruer og bolter som kobler den til rammen. Det er en bolt i midten bak på tanklokket og flere langs den nedre kanten av dekselet er plast panel. Når den er løs, bare løfte den opp og ut av drivstofftanken, være forsiktig for å unngå skade gummipakningen rundt aluminium drivstofftanken åpningsdeksel.
3

Fjern spenne som holder motorsykkelen datamaskin på toppen av luftboksen like bak styret. Direkte under denne datamaskinen er luftfilterenheten. Du vil se en rekke skruer som kobler den øvre delen av luftfilteret dekselet til den nedre delen. Fjern disse skruene.
4

Løft luftfilterdekslet øverste delen av av dekselet nederste delen. På venstre og høyre vil du se de sylindriske elementene i luftfilteret. Løsne mutteren som holder hvert filter på plass. Vær imidlertid oppmerksom på, gjorde at CBR1000RR motorsykler produsert mellom 2008 og 2009 ikke bruke sylindriske elementene i luftfilteret. I stedet er de flate, selv om de er montert på samme sted.
5

Installer BMC filter i stedet for de gamle filter eller filtre og montere motorsykkelen i motsatt rekkefølge som den ble demontert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111325.html

Previous:
Next:

motorsykler