Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Dirt Bike Stand

Dirt Stativene er svært viktig for å reise. Propping sykkelen på baksiden av en pickup eller en trailer for transport er en praktisk måte å "bære" en skitt sykkel til praksis område. Denne støtten beskytter den viktigste bilens maling jobb mot riper en dirt bike kunne påføre ved kjøring i ulendt terreng. Dette er også en allsidig måte å transportere flere skitt sykler på en gang. I de fleste tilfeller er en dirt bike stand et praktisk sted for å holde skitt sykkel ut av veien i garasjen. Du trenger
to stykker sveising maske
2 par arbeidshansker
Sveiseapparat
Loddelamper
Sveising stenger
Acetylen gass
Sveising assistent
4 stykker, 14-tommers stålrør
4 stykker, 12-tommers stålrør
1 stk, 8 x 8 tommer stålplate
Vis flere instruksjoner
en

Stroppen på sveise maske og arbeidshansker. Hold sveise stang med en hånd og fakkelen med den andre.
2

Weld ene enden av de to bitene av 14-tommers rør sammen første og gjenta prosessen på den andre to 14-tommers rør. Du bør ha en to perfekte "L" formede stålrør med like lange ben. Sveis tips av de to "L" formet rør sammen for å koble dem. Dette bør danne en perfekt kvadrat.
3

Place hver av de fire 12-tommers stålrør på de fire hjørnene i kvadratet vertikalt. Vippe dem to inches litt mot midten av plassen. Sveise dem en etter en. Har noen holde hver av de vertikale stålrør for en korrekt måling under sveising.
4

Plasser 8 x 8 tommer stål plate på toppen av de 12-tommers stålrør. Hjørnene på tallerkenen bør justere med tuppen av rørene. Sveise det fast. Du har nå en 10-tommers skjerm med høy solid stål skitt sykkel stativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108782.html

Previous:
Next:

motorsykler