Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer bremseklosser på en Suzuki Eiger

Selv om tanken på å bytte ut de fremre bremseklosser på en Suzuki Eiger ATV kan virke skremmende for et utrent ATV eier, er sannheten at oppgaven kan utføres med grunnleggende verktøy og sunn fornuft . Når du fjerner forhjulet, kan du enkelt skru ut bremsekalippernes fra Eiger er ramme, noe som åpner for fjerning og utskifting av slitte bremseklosser. Ta deg tid til å unngå å miste deler eller gjøre feil som vil ta lengre tid å fikse. Du trenger
14 mm socket
Breaker bar
Jack Side 8 mm socket
Stikknøkkel
6 mm Allen socket
Aerosol brems rengjøringsspray
Butikk håndklær
Flat skrutrekker
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den fremre hjulet er hjulmuttere ved hjelp av en 14 mm pipe og en breaker bar for ytterligere innflytelse. Sett på parkeringsbremsen og løft ATV forhjulene ut av bakken ved hjelp av en jekk. Fjern lug nuts fra forhjulet og dra hjulet ut av akselen.
2

skru fra hverandre foran bremsekalippernes er monteringsbrakett, ved hjelp av en 8 mm-kontakten for å fjerne de to boltene som fester braketten til ATV. Løft kalipperens oppover og skyv den ut av fremre bremse rotoren.
3

Fjern de to bremseklossens pins fra bøylen, med en 6 mm Allen kontakten for å skru pinnene. Trekk bremseklossene og holdefjæren klippet ut av bøylen. Separer pads fra holdefjæren og trekk metall shims ut av baksiden av bremseklossene. Sett inn et par nye bremseklosser i holdefjæren klippet og trykk mellomlegg på baksiden av putene.
4

Innvendig rengjøring av bremsekalippernes med en aerosol brems rengjøring spray, konsentrere seg rundt caliper indre stempler. Umiddelbart tørk av med en ren butikk håndkle.
5

Trykk innerstemplene inn bremsekalippernes med en stor flat skrutrekker. Sett bremseklossene og holdefjæren klippet i bøylen. Sett bremseklossens pins i bøylen og gjennom bremseklosser 'monteringshullene. Stram boltene med en 6 mm Allen socket.
6

Slide bremsekalippernes over fronten bremse rotoren og justere bøylen braketten med ATV rammen. Sett inn og stram braketten er bolter med en 8 mm-kontakten. Monter hjulet på forakselen og trekke til mutrene med en 14 mm pipe, alternerende mellom slepe nøtter i et kryss og tvers mønster før de er fullt skjerpet. Gjenta på motsatt side av ATV.
7

Klargjør forbremsen kretsen etter at bremseklossene på begge sider av ATV har blitt erstattet. Sakte pumpe foran bremsehendelen flere ganger for å lukke bremseklosser rundt bremse rotoren, ombygging hydraulisk trykk i bremse krets. Stopp når bremsehendelen tilbyr en fast motstand når det er trukket inn

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107205.html

Previous:
Next:

motorsykler