Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bakbremsene på en '05 Suzuki LS650

Regelmessig bremsekloss og sko erstatninger er en del av å opprettholde din 2005 Suzuki LS650 motorsykkel. Mens erstatte putene på forsiden plate-type bremsesystem er en grei oppgave, mange av dagens motorsyklister er ukjent med den eldre tromme-stil brems brukes på motorsykkelens bakhjul. Selv om trommelens brems er en relativt enkel mekanisme, ved å bytte slitte sko inne i trommelen krever en motorsykkel løft for å lette fjerningen og demontering av det bakre hjulet. Hvis dette er første gang du bytter bremse sko, ta deg tid til å unngå å miste noen mindre deler. Du trenger
16 mm socket
Breaker bar
Motorsykkel lift
10 mm fastnøkkel
Bremse-rensing spray
180-sandpapir
Replacement bremsesko

Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Løsne bakakselen er lås mutteren på høyre side av bakhjulet, ved hjelp av en 16 mm pipe festet til en breaker bar for økt innflytelse. Løft bakhjulet opp fra bakken med en motorsykkel heis eller stå.
2

Fjern justeringsmutter fra bakbremsen stang, med en 10 mm fastnøkkel å fullstendig skru til mutteren. Trekk tønneformet pin av brems stang. Trekk bremsestangen ut av bakhjulet er brems arm og sett den til side.
3

Løsne beltet-justering låsemuttere på begge sider av den bakre svingarm med en 10 mm fastnøkkel. Bruk en 10 mm fastnøkkel til å skru Regulatoren bolter mot klokken for å løsne beltet. Skyver du bakhjulet fremover og trekke beltet av hjulet i tannhjulet.
4

Fjern bakakselen låsemutteren og trykk akselen ut av svingarm med en gummihammer. Senk støttehjul på bakken og fjerne avstandsstykkene fra begge sider av hjulet. Legge hjulet på siden og trekke bremsetrommelen av hjulet. Fjern bremseskoene fra trommelen.
5

Rengjør innsiden av bremsetrommelen med en brems-rensing spray. Slip den indre overflaten med 180-sandpapir for å fjerne glass og utvekster, Spray trommelen igjen med brems renere å fjerne eventuelle gjenværende brems støv.
6

Sett inn de nye bremseklossene inn i trommelen. Skyv bremsen trommelen på høyre side av bakhjulet. Sett avstandsstykkene på begge ender av hjulet og rulle hjulet inn i motorsykkelens bakre svingarm. Loop stasjonen beltet over bakhjulet er tannhjul.
7

Sett bakakselen inn i venstre side av den bakre svingarm, presser det gjennom bakhjulet og ut gjennom høyre side av bakre svingarm. Løst skru på bakakselen låsemutteren på plass.
8

stramme beltet justerbar, med en 10 mm fastnøkkel til å skru justerings skruene med klokken til beltet er strammet. Stram remstrammerens låsemuttere med en 10 mm fastnøkkel, skru mutrene før de sitter fast mot adjuster.
9

Skyv bremsestangen gjennom bakhjulet er brems arm. Skyv tønneformet pin over enden av bremsestangen og skru justeringsskruen mutteren på plass. Trykk den bakre bremsepedalen og hold det på plass. Stram bakakselen låsemutteren med en 16 mm-kontakten. Slipp bakre bremsepedalen og senk motorsykkelen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107206.html

Previous:
Next:

motorsykler