Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha TTR 125 vil ikke starte

En av Yamahas små, raske skitt sykler, er TT-R125 en motorsykkel ment å appellere til store barn og voksne. Med en mindre 124cc motor og en lett ramme, designet ingeniører denne sykkelen for å være spesielt manøvrerbare på kurset. Sine elleve inches bakkeklaring, men gjør det til en kandidat på stier også. For mindre reparasjoner, tilbyr Yamaha tips i sin tjeneste for å veilede eiere gjennom prosessen. Særlig problemer med å starte TT-R125 kan innebære vedlikehold på ett av to systemer. Du trenger:
10A sikring
Kontinuitet tester
12 volt, 3,2 ampere-timers batteri
Standard skiftenøkkel
Batteritestare
Batterilader
Blyfri bensin
SAE 10W-40 eller 20W-40 motorolje
Tennpluggnøkkel
NGK CR7HSA eller DENSO U22FSR-U tennplugg
Spark plug gap verktøy
Vis flere instruksjoner
Starter

en

Bruk TT-R125 er elektrisk starter. Hvis motoren ikke engang snu, så er det sannsynlig problemer med starteren.
2

Kontroller sykkelen hovedsikring, som finnes under batteridekselet på venstre side av TT-R125. Fjern sikringen og koble den til en kontinuitet tester. Dersom tester indikerer at sikringen er gått, erstatte den med en ny sikring med en strømstyrke på 10A.
3

Prøv starteren igjen. Hvis motoren fortsatt ikke vil snu, gå videre til en inspeksjon av batteriet.
4

Ta ut batteriet, som finnes under batteridekselet på venstre side av sykkelen. Koble fra den negative (-) batteri kabelen først, deretter den positive (+) en. Angre batteriet stropper og forsiktig løfte den bort fra sykkelen.
5

Kontroller batteripolene. Hvis de er korrodert, korrosjon skrape bort med en wire-børste. Hvis korrosjon vedvarer eller hvis batteriet er skadet på annen måte, erstatte den med en ny 12 volt, 3,2 ampere-timers batteri.
6

Stram batteri tilkoblinger ved hjelp av en vanlig skiftenøkkel.
7

Test batteriets ladenivå med en lomme batteritester. Hvis spenningen er lavere enn 12,8 volt, lade batteriet til denne spenningen ved hjelp av en separat-drevet batterilader.
8

Sett batteriet på plass, denne gangen du kobler den positive kabelen først og den negative andre. Sett på plass batteridekselet.
9

Bruk TT-R125 er elektrisk starter. Hvis motoren fortsatt ikke klarer å snu, ta sykkelen til butikken for å få dem inspisere startmotoren.
Engine
10

Sjekk drivstoff nivå først hvis motoren ikke snu, men sykkelen fortsatt ikke vil starte. Hvis de er tomme eller nesten tomme, fylle bensintanken med blyfri bensin og start motoren.
11

Kontroller tilstanden til drivstoff i tanken hvis motoren fortsatt ikke vil starte. Hvis det er gummiaktig, vannaktig, kan det være bedervet eller forurenset. Ta sykkelen til en mekaniker for å ha ham tømme drivstofftanken og fyll på ny bensin.
12

Sjekk motorolje nivåer ved å plassere sykkelen på en jevn overflate og fjerne olje cap og peilepinnen. Tørk av peilepinnen ren, sett den inn i drivstofftanken, og ta det en gang til. Motor olje nivå bør være mellom minimum og maksimum på peilepinnen. Hvis ikke, fyll opp til dette nivået ved hjelp av SAE 10W-40 eller 20W-40 viskositet motorolje.
13

Ta ut tennpluggen hvis motoren fortsatt ikke vil starte, som ligger i sykkelens ensylindret. Løsne plugghetten for hånd, drei pluggen mot klokken ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel, og forsiktig løfte tennpluggen gratis.
14

Inspiser farge og tilstand av pluggen. Dersom elektroden er hvitt og sprøtt, svart, eller revner, erstatte med enten en NGK CR7HSA eller en DENSO U22FSR-U tennplugg.
15

Still tennplugg gap til 0,24 inches. Denne åpningen er mengden plass inne i kroken ved en ende av tennpluggen. Hvis den er for bred, forkorte ved å trykke på pluggen mot et hardt, flatt underlag. Hvis det er for smale, utvide med en tennplugg gap verktøyet ved å dra forsiktig kroken bredere.
16

Sett tennpluggen og plug cap.
17

Prøv starter på nytt. Hvis motoren fortsatt ikke vil starte, ta sykkelen inn for inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110342.html

Previous:
Next:

motorsykler