Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Kickstand på en Honda CBR

Enten du returnerer en tidligere race sykkel til aktiv street plikt eller bare å gjøre reparasjoner etter et fall, vil din Honda CBR trenger en fullt funksjonell spark stativet mens det ikke blir ridd . Siden CBR-serien ble laget for racing, kan det kick stand fjernes enkelt ved unbolting det fra motorsykkelens ramme. Bare noen få vanlige håndverktøy for å fjerne og installere stativ, men du vil trenge en svingarm stand til å støtte CBR mens du arbeider. Forvent denne jobben til å ta minst 30 minutter å fullføre. Du trenger
Svingarm stand
4 og 8 mm Allen fastnøkkel
Stikknøkkel
12 mm socket
12 mm fastnøkkel
Høy styrke gjengelåsingslapp lim
Pivot bolt og mutter
Multi-purpose fett
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Support din CBR i vertikal stilling og ut av sin kick stå, ved hjelp av en svingarm stå. CBR1000F modeller kan bruke fabrikken utstyrt senter stativ.
2

Ta til venstre Underkåpen panel fra din CBR, med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk panelet bort fra rammen.
3

Skru av pivot bolt og mutter fra toppen av kick stand, med en pipenøkkel utstyrt med en 12 mm pipe og en 12 mm skiftenøkkel. Trekk spark stå bort fra motorsykkelens ramme. Trekk våren ut av spark stativet og stativet er rammen montert brakett.
4

Fjern spark stativbraketten fra CBR er ramme, hvis det er nødvendig. Skru braketten er bolter med en 8 mm unbrakonøkkel, og trekk så braketten ut av rammen.
5

Installer den nye spark stativbraketten på din CBR er ramme, hvis fjernet i forrige trinn. Smør gjengene på braketten er bolter med en høy styrke gjengelåsingslapp lim, deretter skru boltene på plass med en 8 mm unbrakonøkkel.
6

Coat den nye spark stå øye, den sirkulære området at standen svinger på, med multi-purpose grease. Monter spark stand til braket, ved hjelp av en ny pivot bolt. Frakk bolten er gjenger med høy styrke gjengelåsingslapp lim og skru bolten gjennom spark stativet brakett med et 12 mm-kontakten. Skru en mutter på enden av pivot bolt og skru det fast med en 12 mm fastnøkkel.
7

Fest våren til låsen på spark stativet braketten. Plasser spark stå på sitt fullt senket. Trekk den frie enden over fangsten på spark stativ med en tang. Hev og senk spark stå flere ganger for å sikre at den beveger seg fritt.
8

Fjern svingarm stativ og senke CBR på sin nye spark stand.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110560.html

Previous:
Next:

motorsykler