Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Shovelhead Primary

Fjerne en Harley-Davidson primære deksel gir tilgang til kjedet som forbinder Shovelhead motor til girkasse sin. Dette er et nødvendig skritt i mange tilfeller for å restaurere gamle Shovelhead motorer til opprinnelig stand. Over tid, kan kjettingen kobler motor og girkasse deformere og strekke seg, alvorlig påvirker ytelsen. Du trenger
Allen fastnøkkel
Fluid dreneringspannen
3/8-inch stasjonen socket satt
Hex fastnøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner

1

hånden under Shovelhead primære dekselet og lokalisere væske bunnpluggen på bunnen. Bruk en umbraconøkkel for å løsne denne pluggen, og deretter plassere væsken renne pannen under den primære dekselet før du fjerner pluggen helt. La væsken renne ut helt før du fortsetter.
2

Fjern girspaken og fotbrettet fra sin ramme monterer du bruker en pipenøkkel. Sett dem forsiktig til side for å hindre at de blir skadet mens du arbeider.
3

Fjern de fem festeskruene på omkretsen av det ytre primære dekselet ved hjelp av en sekskantnøkkel. La væsken renne pannen under sykkelen for å fange ekstra væske som kan dryppe fra Shovelhead motor. Trekk den ytre primære dekselet være av motoren. Inne vil du se den primære kjeden, en kjede strammeren og hjul for motor og girkasse.
4

Løsne kjedestrammeren med en pipenøkkel til å fjerne den primære kjeden fra motoren for utskifting . Bolten som holder strammeren i stedet ligger på midten av kjedestrammeren.
5

Finn master koblingen for den primære kjeden og lirke den av med en tang. Det vil være én hovedledd på hver side av den primære kjeden. Installere den nye kjeden er det motsatte av fjerningen av den gamle kjettingen. Installere den primære dekselet på motorsykkel i motsatt måte som det ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111371.html

Previous:
Next:

motorsykler