Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Gear en Raptor 700 for Top End Speed ​​

Yamahas Raptor 700 har en fem-trinns girkasse som kombinerer med fremre og bakre tannhjul for å gi girutveksling kombinasjoner for hvert gir. Aksjen motorsykkel har en toppfart på ca 55 km /h som du kan utstyret for mer øverste enden hastighet ved å gjøre visse modifikasjoner. Erfarne mekanikere kan demontere girkassen og installere en høyere femte gir på hovedsiden girakselen med spesiell bearbeiding utstyr. Den gjennomsnittlige gjør-det selv mekaniker kan spare kostnadene for en profesjonell og øke toppfarten for en Raptor 700 ved å endre aksjen sprocket ratio. Du trenger:
28-tann drivhjul
Tre blokker
Metric socket og skralle
gummihammer
Tenger
metriske skiftenøkler
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett femtrinns girkasse i "nøytral". Rull Raptor frem eller tilbake til du kan enkelt få tilgang til kjedelåsen i kjedet. Blokker bakhjulene med tre blokker.
2

løsne og fjerne boltene på kjeden dekselet på venstre side av motorhuset med en beregning socket og skralle. Trykk på de ytre kantene av dekselet med en gummi klubbe for å løsne den fra veivhuset. Trekk av dekselet for hånd for å få tilgang aksjen 32-tann drivhjul.
3

Fjern master lenke i kjedet med tang. Lagre master linken og klippet. Løft kjettingen av drivhjul. Tillate ender av kjeden til å hvile på gulvet i nærheten av bakhjulet.
4

Fest en beregning hylse på sveiven bolten i midten av drivhjulet som en sikkerhetskopi. Løsne og fjerne boltene som holder tannhjulet på akselen flens med en 12 mm metrisk skiftenøkkel. Lagre boltene. Trykk ytterkantene av aksjen tannhjulet med klubbe som du trekker den av sveiven flens for hånd.
5

Monter en 28-tann drivhjul på ansiktet av flensen for hånd. Drei tannhjulet og rett inn hullene med de gjengede hullene bak. Skru de lagrede sprocket boltene inn i hullene for hånd.
6

Fest metriske socket og skralle på sveiven bolten i midten av drivhjulet som en sikkerhetskopi. Monter en 12 mm hylse på en momentnøkkel. Stram tannhjulet boltene til 45 fot-pounds med momentnøkkel.
7

Loop den øvre delen av kjedet på den nye tannhjul. Koble endene av kjeden med den lagrede kjedelåsen.
8

Fest kjedekasse til veivhuset med de lagrede bolter. Stram boltene sikkert med socket og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111372.html

Previous:
Next:

motorsykler