Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse squeaky Motorsykkel bremseklosser

squeaky bremseklossene kan være en plage. Den knirkende er forårsaket av normal vibrasjon i puten som når en hørbar frekvens. Lyden kan vanligvis ordnes med mindre det er på grunn av lav kvalitet bremseklosser som må skiftes ut. Starte med det enkleste middel for å se om det løser problemet før du prøver andre løsninger eller skifte bremseklossene helt. Du trenger:
1000-grit fint sandpapir
Brake fett
Rag
Brake renere
Wrench
Tenger
Vis flere instruksjoner
Glaserte Bremser

en

Inspiser bremseklossene for å se om de er glasert. Bremseklosser ofte glasur over fra vanlig bruk, den viktigste årsaken være langsomme, forsiktige stopper. Hvis du bremser hardt og angiveri er ikke hørbar, er glass sannsynlig problemet.
2

Scuff bort glasert overflate ved hjelp av 1000-grit fint sandpapir. Ikke skrapemerker vanskelig - du er ute etter å fjerne bare overfladisk glasur lag
3

Rengjør rotorer med brems renere og en fille, og deretter skrapemerker dem med 1000-grit fint sandpapir. . Bruk milde bevegelser for å fjerne bare skitt som har samlet seg på det øverste laget. Sandpapir er greit nok at det ikke vil ripe rotorene.
Smøring Bremser
4

skru fra hverandre calipers og fjerne dem. Noen rotorer er holdt av pins, mens andre er boltet på. Sjekk din bruksanvisningen og bruke en tang eller en skiftenøkkel til å fjerne dem.
5

Ta ut bremseklossene fra målepunktene.
6

Påfør brems fett på ryggen av den Bremseklosser der de møtes på målepunktene. Følg instruksjonene på boks med brems fett. Ikke smør fronter av bremseklossene fordi dette kompromitterer gripende kraft av bremsene, noe som gjør dem mindre effektive.
7

Sett bremseklossene og kalipere med pinnene eller bolter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107776.html

Previous:
Next:

motorsykler