Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Scorpion hjelm Lining fjerning

Scorpion linje av motorsykkel hjelmer har funksjoner for å øke brukerens komfort, inkludert en uttrekkbar SpeedView solskjermen. Men ytelsen hjelm selskapet ikke har glemt at en hjelm verste fiende er fukt. Vises det meste i form av svette, er fukt den ledende årsak til hjelm "funk", heter det unappealing lukt som følger med en god del av salen tid. Heldigvis har Scorpion utformet sine hjelmer med flyttbare liners for å gi et pust av frisk luft. Liner fjerning

Fjerne liner fra en Scorpion hjelm er faktisk ganske enkelt, men krever fjerning av noen hjelpeutstyr deler. Begynn med å fjerne hjelmen hake skjørt, løsne låsene som fester den til halsen liner. Deretter forsiktig trekke skjørt oppover til plast støtter gli ut fra skum EPS liner. Deretter fjerner kinnet pads. Kinnet elektrodene er festet med tre stillinger som holdes på plass av tappene på det indre skallet på hjelmen. Trekk forsiktig hvert kinn puten mot baksiden av hjelmen til de er helt frittliggende. Deretter fjerner halsen liner ved å trekke oppover på de to fremre tappene og kategorien på baksiden av hjelmen. Endelig er kronen liner festet med to borrelås faner. Nå inn i hjelmen og ta tak i venstre og høyre kant av duken og trekk det forsiktig ut av borrelås faner.
Rengjøring av Liner

Når liner komponentene er helt fjernet, er det tid for en god rengjøring. Scorpion forsikrer at ingen av hjelm komponentene kan bli ødelagt av vann, så vaske duken er den enkle rette for en stinkende hjelm. Plasser kronen liner, nakke liner, og kinn pads i tilfelle en pute og plassere det inn i en vaskemaskin satt på "mild". Bruk et mildt vaskemiddel og la det å sykle helt. Tørk liners og kinn pads naturlig og vekk fra sollys, kan som tvang varme og direkte sollys skade liner materiale og fremme utviklingen av stygg lukt. Når pads og liners har tørket helt, re-installere dem inn i hjelmen ved å reversere fjerningen.
Ytterskall Care

Mens liners og kinnet pads blir rengjort, bruke noen minutter rengjøring utsiden av hjelmen. Bruk en plast-spesifikk renere /polsk og en ren microfiber håndkle for å hindre skade finish av hjelmen. Påfør renere liberalt på utsiden og ytre overflaten av visir, tørk bort. Bruk en anti-tåke rengjøring spray på innsiden av visiret. Vær forsiktig med å bruke noen form for løsemiddel eller petroleum-baserte rengjøringsmidler på hjelmen, da disse vil spise bort på hjelmens finish og kan være skadelig for utførelsen av hjelmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106671.html

Previous:
Next:

motorsykler