Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan dekode en gammel Kawasaki motorsykkel VIN eller Frame Number

En motorsykkelens kjøretøy identifikasjonsnummer ( VIN ) er vanligvis funnet på styringen hodet og et sted på motorens veivhus og består av en rekke tilsynelatende tilfeldige bokstaver og tall. VINs følge et standardisert system som brukes av alle produsenter og kan avsløre et vell av informasjon om en motorsykkel . Denne informasjonen inneholder en beskrivelse av sin merke, modell, motor fortrengning og byggeperiode . Å vite hvordan du skal lese en VIN tillater en rytter å lettere oppnå reparasjoner og kjøp deler og tilbehør . En rekke offisielle og ikke- offisielle kilder gi hjelp i dekoding dem . Instruksjoner
en

Place din motorsykkel på midten stå eller legg den i et hjul stå slik at den står rett . Finn motorsykkelens Safety Certification Label, som er et stort klistremerke på siden av styringsgruppen hodet .
2

VIN vil bli vist på SCL , vanligvis langs bunnen , og vil bestå av sytten bokstaver og tall. Kopier ned motorsykkelens VIN , og pass på at alle 17 tegnene er registrert.
3

Bruke VIN som du har kopiert den , ta kontakt med VIN -dekoder på enten Kawasaki hjemmeside eller dekoderen finnes på motoverse.com . Skriv inn din VIN inn i dekoderen , og det vil oversette all informasjon som finnes innenfor motorsykkelens VIN .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107248.html

Previous:
Next:

motorsykler