Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kle for Advanced Motorcycle Riding

Sikkerhet er den viktigste faktoren når det gjelder å ri en motorsykkel. Enten du tar din sport sykkel til banen for noen high-speed handling eller skjære hjørnene i canyons, er riktig riding klær det første steget du bør ta for å minimere effekten av et utslipp. Mer aggressiv sport-sykling krever optimal beskyttelse. Du trenger
Figurbetont undertøy
DOT /SNELL godkjent hjelm
Riding Pants
Riding Jacket
Hansker
Boots
Vis flere instruksjoner
Dress å imponere
en p Det er ikke noe givende å ha riding klær (spesielt lær) gnage. Invester i et godt sett med formsydde undertøy, for eksempel Under Armor. Dette vil bidra til å transportere bort svette og minimere gnagsår.
2

Kjøp en kvalitet hjelm. De fleste hjelmer i dag er DOT og Snell godkjent. Merker som Shoei og Arai er to av de beste aktørene i markedet. Sørg for at hjelmen sitter godt og føles en halv størrelse for liten fordi det er en kort innkjøringsperiode. Full-face hjelmer tilby den mest beskyttelse. Tilby
3

Skinnjakker den beste beskyttelsen. Sørg for at jakken har CE godkjent eller høyere polstring i skuldre, albuer og rygg. CE godkjenning indikerer at produktet har passert visse kvalitetskrav. Hvis skinn er utenfor din prisklasse, så tekstil gear er det nest beste. En one-piece track drakt gir eksepsjonell beskyttelse, holde kroppen stabil i tilfelle en krasj. Noen har innebygd kevlar pads for støt og slitasje beskyttelse.
4

Tid for bukser. Hvis du velger å kjøpe jakke og bukse hver for seg, snarere enn som en del av en to-delt riding dress, sørg for at buksen har CE godkjente kne polstring og spandex i skrittet. Du bør være i stand til å svinge beinet over sykkelen med letthet mens iført buksa. På denne måten er det mye lettere å flytte rundt på setet. De fleste buksene har store borrelås oppdateringer for kne pucker. Hvis du er en hyppig kne dragger, (ususally en teknikk for banekjøring) sørge for at buksene er kompatible før du kjøper.
5

Velg et par av gapestokk-stil riding hansker som ikke bare behagelig å bære, men tilbyr maksimal beskyttelse. Hard plast eller metall knoke vakter, slitasje-resistente palmer, og en multippel-sydd konstruksjon er sentrale faktorer i å velge en kvalitet sett med høy ytelse hansker. Å få riktig størrelse er veldig viktig. Hansker som er for store vil føre hendene til å gå seg vill i dem, mens hansker som er for stramt vil begrense mobiliteten betraktelig. Velg en hanske som er litt for liten, og det vil bryte i.
6

Riktig ridestøvler kan lagre en ankel eller fot. Plast tå inserts kan hjelp til å måle hvor langt sykkelen lente seg over og vil spare utsiden av støvelen fra overdreven slitasje. Sørg for at støvlene la ca en halv tomme klaring fra tå til fronten på støvelen. Fleksibilitet er viktig, spesielt når føttene er plassert på rearsets, som er footpegs som er montert lenger tilbake mot slutten av sykkelen for en mer sporty kjørestilling. Kontroller at du kan bøye seg ned og bøye foten ved ankelen uten store hang ups. Husk støvler trenger å bli brutt i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106569.html

Previous:
Next:

motorsykler