Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Stock Harley Ignition til en SE Coil

Harley-Davidson tennspolene gi trappet opp spenning til tennpluggene. Tenningsmodulen leser turtall (omdreininger per minutt) og veivaksel posisjon, og sender et presist timet puls av strøm til den primære siden av coilen. Den sekundære side av spolen trapper opp kraften og leverer gnist til tennpluggene via tennplugg ledninger. SE (Screaming Eagle) spoler er en Harley-laget ettermarkedet ytelse produkt som i stor grad forbedrer spolen produksjon og derfor gjør en sterkere gnist på pluggene. Du trenger
10-mm fastnøkkel
mekaniker verktøy
Høy ytelse plugg ledninger (SE)
Pre-gapped SE tennplugger
Vis flere instruksjoner

1.

Fjern batteridekselet vingemutter for hånd. Ta av batteridekselet. Ta ut batteriet negative kabelen med en 10-mm fastnøkkel.
2

Fjern aksjen tennplugg ledninger for hånd. Fjern de lager gnist-plugger med en tennplugg fastnøkkel. Fjern primær-side ledninger fra lager spolen med en skiftenøkkel eller nutdriver. Unbolt aksjen spiral fra sin festebraketten med nøkler eller skralle /stikkontakt.
3

Bolt SE spiral på festebraketten og stram boltene fast med skiftenøkler. Installer de primære tråd terminaler på primære innlegg på spolen, og skru fast med små skiftenøkler eller en nutdriver.
4

Installer SE tennplugger og stram godt med tennplugg fastnøkkel. Smekk SE plugg ledninger på de sekundære sider av SE coil og tennplugger.
5

Koble til batteriet negative kabelen og skru fast med en 10-mm fastnøkkel. Sett batteriet på plass igjen og stram vingemutter for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106664.html

Previous:
Next:

motorsykler