Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik barberer en motorsykkel Seat

Mens behagelig for de første 10 eller så miles, motorsykkel seter ofte la mye å ønske etter det. Noen seter, faktisk, har blitt sammenlignet med treplanker innpakket i lær. For å bekjempe dette, har mange DIYers tatt til barbering skum pute i setet for å lindre smertefulle trykkpunkter og ubehagelig riding posisjoner. Mens endre setet er ganske enkel, noe som gjør det riktig justering som gir maksimal komfort krever litt forberedelse. Du trenger:
Nebbtang
Permanent markør
respirator
4 1/2 tommers jeksel
Grinder slipeplate og plater, Closed-120 grit
Polyuretan skum
celleskum
Spray limet
Heavy duty elektrisk stift pistol og 1/4-tommers stifter
Vis flere instruksjoner
en

Sit på motorsykkelen. Deretter lage en liste over de problemene du opplever som kunne inkludert skli inn i gasstanken eller for mye press på håndleddene eller ischium ("sitter" bein).
2

Årsaken for din problemer. Det er to viktige faktorer å vurdere: tonehøyde, vinkelen på setet fra forsiden til baksiden, og vugge, fordeling av vekt over setet. Hvis for mye trykk er plassert på håndleddene, eller du fortsetter å skyve frem mot tanken, du har for mye banen. Cradle problemene er skapt av flate eller peak-formede seter som ikke gjør det vugge baken for å fordele vekten jevnt.
3

Fjern vinyl /skinn setetrekk ved å trekke ut stiftene som sikre dekselet til setebunnen. Vend setet igjen og begynne å trekke stiftene ut med en nebbtang. Når stiftene er ute, dra dekselet ut av setet.
4

Marker de områdene av skum som du skal fjerne med en permanent markør.
5

Sett en respirator på og begynne å barbere skum pad med en slipemaskin, bruke milde press mot materialet til å kutte lange slag der det er mulig.
6

Kutt lukket celle skum for å lage din bunnen foundation lag etterfulgt av en støtdempende "comfort" lag fra polyuretanskum.
7

Spray barbert skum med lim spray, og la den bli klebrig. Plasser grunnlaget lag på setet, og sprøyte igjen med lim. Lå komforten lag over foundation, og formen eller fjerne overflødig med kvern din.
8

Sett setet og trekk venstre bakre hjørne så stramt som mulig. Staple hjørnet på plass før du drar og til høyre stramt. Vinyl på setets overflate mellom de to hjørner bør være glatte og tette. Stifte vinyl ned for å sikre den.
9

Fortsett ned setet i en-tommers trinn, dra og stifting i et sikk-sakk mønster, før du har fullført setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106663.html

Previous:
Next:

motorsykler