Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tester Starter på en V65 Magna

The Honda V65 Magna ble introdusert i 1983 som en oppgradering til sin V45 Magna forgjenger. Den inline fire omtalt Hondas standard el-start og tenningssystem. Når nøkkelen er på og på startknappen trykkes inn, bør starteren snu. Hvis det klikker eller bare gjør ingenting, hele starter kretsen bør testes, inkludert på startknappen og starteren stafett. Dette isolerer problemet og unngår kostbar utskifting av deler som fortsatt fungere skikkelig. Du trenger
multimeter
Jumper fører
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk spenningen på batteriet. Den skal være mellom 12 og 14 volt. Med den positive ledningen på batteriet positive terminalen, flytter negativ test ledningen til kontakten der kabelen kobles til starteren. Avlesningen skal ikke endres. Slå på og aktivere på startknappen. Avlesningen skal slippe til mellom tre og fire volt. Hvis det faller mer, kan starteren være å trekke for mye strømstyrke eller batteriet kan være dårlig. Hvis det ikke endrer seg, er makt ikke får til starteren. I begge tilfeller fortsette med testing.
2

Få batteriet belastning testet, og være sikker på at det er fulladet. Load testing kan gjøres med en standard belastning tester som kan kjøpes for hjemmebruk. Mange auto deler butikker tilbyr load testing gratis med en mer sofistikert last tester. Hvis batteriet tester svak eller dårlig, bytt den før du fortsetter.
3

Bypass startbryteren. Ved hjelp av en test bly, koble de to små terminalene på startmotoren relé, med nøkkelen i på-posisjon. Starteren skal snu. Hvis den ikke gjør det, er på startknappen fortsatt god. Hvis den ikke gjør det, er knappen på feil og bør byttes ut.
4

Bypass starteren stafett. Ved hjelp av den ene siden av et sett med startkabler, fest den ene enden på den store terminalen på starteren stafetten, og deretter den andre til den motsatte terminal på stafetten. Hvis starteren svinger over, er releet seg dårlig. Hvis starteren fortsatt ikke slår, fortsette med testing.
5

Test starteren selv. Koble sett med startkabler til batteriet ved å koble den svarte terminalen til en god motor bakken og berøre den røde genseren kabel fører til starteren. Hvis starteren svinger over, enn det er et brudd i kabelen mellom releet og starteren. Hvis starteren fortsatt ikke snu, er det å trekke for mange forsterkere, og bør byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110419.html

Previous:
Next:

motorsykler