Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg tannhjulene og kjedet på en Bandit 1200?

The Suzuki Bandit er en gate motorsykkel med en 1200 cc tvilling fire-takts væskekjølt motor. Denne sporten motorsykkel har to tannhjulene og én stasjon kjeden. Et tannhjul er montert på bak-hjulet og den andre til overføring. Ulike størrelser verktøy brukes for ulike årsmodeller, men utskifting prosessen er den samme. Kjøpe ny kjede fra en motorsykkel verksted. Du trenger
Låsetenger
Ratchet sett
Motorsykkel heis
Push rod
Hammer
Replacement tannhjul
Vis flere instruksjoner
1

Fjern metall mutter på baksiden av svingarmen som er sikre akselen bolten på plass med låsetang. Løsne caliper bolter med en skralle sett og trekke bøylen av rotoren.
2

Hev Bandit av bakken med en motorsykkel heis. Trykk på bakakselen bolt ut fra svingarm og bakhjul med en metall skyvestang og hammer. Skyver du bakhjulet fremover, fjerne kjeden fra tannhjulet og dra hjulet av rammen.
3

Fjern boltene rundt bakhjulsdrev som fester det til hjulet med en skralle satt. Trekk rotoren av hjulet og plasser den nye tannhjulet på hjulet. Stram alle boltene med en skralle sett.
4

Følg stasjonen kjeden til tannhjulet på siden av motoren og fjern mutteren fra sentrum av drivhjulet med en skralle sett. Trekk den av rammen og plassere en ny tannhjulet på motoren. Trekk til mutteren for å feste den nye drivhjul.
5

Place bakhjulet på rammen og koble kjedet til begge tannhjulene. Sett på aksel bolt motsatt vei som du fjernet det. Bytt bøylen motsatt vei som du fjernet den og stram til alle skruene. Senk Bandit til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110295.html

Previous:
Next:

motorsykler