Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Test en 2002 Honda 750 motorsykkel batteri

En motorsykkel batteri må være i god stand for å forsyne kostnad som driver maskinens elektriske systemer. Faktisk kan et svakt batteri ikke motta strømmen produsert av lading systemer som brukes av 2002 Honda Shadow 750 eller Nighthawk 750, noe som begrenser maksimal spenning og utgang. Selv om batteriet kan starte motorsykkelen, kan det ikke være i stand til å opprettholde sin innsats for lang. Med noen få minutter av fritiden og et multimeter, kan spenningen i batteriet testes før kjøring, og hindrer den fra stranding du miles away from home. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
multimeter
Automatisk batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin side stå. Ikke slå av tenningen på, på dette tidspunktet.
2

Fjern motorsykkelens plass å få tilgang til batteriet, ved hjelp av setet utløseren eller en 5 mm umbraconøkkel for å fjerne boltene som ligger under sidene av Sitteunderlag. Løft setet opp og skyv den ut av motorsykkelen.
3

Test batteriets statisk spenning med et multimeter. Sett multimeter for å lese den laveste likestrøm (DC) spenning skala mulig, ved hjelp av målerens dial bryteren.
4

Plasser multimeter røde sonde mot batteriets positive (+) og den svarte proben mot den negative (-). terminal
5

Les spenningen i batteriet. Et fulladet batteri vil ha en spenning på mellom 13,0 til 13,2 volt DC. Fjern multimeter sin sonder fra batteripolene, starter med den svarte proben etterfulgt av den røde sonde.
6

Sett batteriet på en automatisk batterilader hvis batteriets spenning er mindre enn 13,0 volt DC. Teste batteriet igjen. Bytt ut batteriet hvis spenningen er fortsatt mindre enn 13,0 volt DC.
7

Sett motorsykkelens plass, etter det motsatte metoden for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107877.html

Previous:
Next:

motorsykler