Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Test en Ignition Coil for en Yamaha YFM 80

Yamahas YFM80 all-terreng kjøretøy var tilgjengelige i flere varianter gjennom årene, etterlignet hvorav mange Yamahas større Raptor og Badger modeller. Til tross for sine ulike opptredener, de var alle bygget på toppen av den samme rammen og motoren. Et vanskelig-til-start ATV, eller tilfeldig feiltenning, er vanligvis et symptom på en sviktende tennspolen, som hindrer tennpluggen fra å motta den elektriske spenningen som trengs for å generere en sunn gnist. Mens en kommersiell gnisttester kan brukes til å kontrollere at en gnist er faktisk blir produsert, må spolen interne viklinger testes med et multimeter å sikre at gnisten er tilstrekkelig til å drive ATV. Du trenger
Ratchet
Socket satt
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et nivå arbeidsområdet. Fjerne setet fra ATV, med utgivelsen spaken under baksiden av setet.
2

Fjern frontpanelet eller grill fra front fender, ved hjelp av en skralle. Fjern de fremre støtfanger festebolter, ved hjelp av en skralle. Løft fender ut av ATV. Skru av tenningen låsemutter fra høyre side av fronten fender for hånd, og skyv deretter tenningen ut av fender.
3

Vri bensinkranen, som ligger under bunnen- venstre hjørne av drivstofftanken, til "off" posisjon. Skru av drivstofftanken montering boltene med en skralle. Løft tanken ut av ATV og trekk bensinslangen ut av drivstoff ventilutløpet med tang.
4

Grip tennplugg kabelen cap, som ligger på venstre side av motoren sylinder, trekk tennplugg kabelen ut av tennpluggen. Følg tennplugg kabelen til coilen, som ligger langs ATV frame rail. Unbolt tennspolen, ved hjelp av en skralle, trekk spolen fra ATV ledningsnett.
5

Trekk hetten av av tennplugg kabelen. Still et multimeter til en 1x motstand innstilling. Plasser meterets røde sonde inn i lokket som er tennpluggen beholderne og den sorte ledning inn i kabel-enden av hetten. Måleren skal indikere en motstand lesning av 10k ohm. Skift tennplugg hetten hvis motstanden er større enn 10k ohm.
6

Flytt den røde proben til tennspolen ledningsnett terminal og den svarte proben til tennspolen kropp. Måleren skal indikere en motstand lesning av 1.4 til 1.8 Ohm. Sett på tenningen coil hvis motstanden lesing er større enn 1,8 Ohm.
7

Flytt den røde proben til tennspolen kroppen og den svarte proben til slutten av tennplugg kabelen. Måleren skal indikere en motstand lesning av 5,3 til 7.9k ohm. Sett på tenningen coil hvis motstanden lesing er større enn 7.9k Ohm.
8

Skyv tennplugg kabelen cap på enden av tennplugg kabelen. Reinstallere tennspolen på ATV rammen. Skyv tennplugg kabelen hetten på tennpluggen.
9

Sett drivstofftanken på ATV, og skyv deretter drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet. Sett tilbake det fremre støtfanger, front grill og sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111759.html

Previous:
Next:

motorsykler