Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster forgasseren på en 1970 Honda Trail

Hondas 1970 CT-serien, som består av Trail 70 og 90, var små ensylindret motorsykler som var ment å brukes både på og av av asfalterte veier. Begge motorsykkel stiler brukte en enkel forgasser å gi en brennbar blanding av luft og drivstoff til motoren. Forgasseren tillatt for justering av lav hastighet gjennom en luft-skrue langs den side av forgasseren, samt en innstillbar nål i strupeventilen for å imøtekomme endringer i mellomliggende hastigheter. Høy hastighet, slik som Full Throttle søknader, kan bare justeres ved å erstatte hoveddrivstoffdyse. Du trenger:
induktiv turteller
flat skrutrekker
Needle-nese tang
Gass kan
Trakt
Phillips-skrutrekker
nr. 60 eller nr. 75 hoveddysen
90-graders vinkel flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
lav hastighet fra Idle til en åttendedel Throttle
en

Start motoren og la det tomgang i stedet for fem minutter.
2

Klem en induktiv turteller over tennplugg kabelen på toppen av motoren. Turtelleren bør indikere en inaktiv hastighet på 1300 til 1500 rpm. Alternativt, lytte til motoren omtrent anslå tomgang rpm. Motoren skal gå på tomgang konsekvent uten å nøle eller racing.
3

Drei stoppskruen, plassert på høyre side av forgasseren er strupeventil sylinder, for å justere tomgang, etter behov for å justere motoren tomgang. Drei skruen med klokken for å øke tomgangsturtallet, eller mot klokken for å redusere tomgang, helt til motoren går på tomgang mellom 1300 og 1500 rpm.
4

Slå luften skruen, som ligger under stoppskruen , klokken til den er lett sittende, med en flat skrutrekker. Telle antall omdreininger som sete skruen. Ideelt sett bør skrue ta ett og tre firedeler snu før sitteplasser for en CT 70 forgasser, eller ett og tre åttendedeler av en tur til en CT 90 forgasseren. Vri skruen mot klokken riktig antall omdreininger før den har blitt nullstilt.
5

Slå luften skruen mot en åttendedel av en omdreining om gangen til motoren tomgang begynner å øke. Stopp, deretter slå luften med urviseren en åttendedel av en sving.
6

Kontroller motorens tomgangsturtall igjen, ved hjelp av den induktive turteller. Juster tomgangsturtallet som nødvendig for å returnere tomgang til mellom 1300 og 1500 rpm. Fjern turtelleren fra tennpluggen kabelen.
7

Ta motorsykkelen for en prøvetur, men ikke bruke mer enn en åttendedel gass. Motorsykkelen skal akselerere jevnt fra en fullstendig stillstand og gå tilbake til en inaktiv hastighet mellom 1300 og 1500 rpm når stoppet.
Intermediate Speed ​​Drift mellom en åttendedel til halv gass
8 < p> Start motoren og la den hvile i stedet for fem minutter før varm.
9

Vri gasshåndtaket åpen mellom en åttendedel til halv gass. Se eksosrøret for svart røyk, noe som indikerer at luft-til-drivstoff blandingen er for rik, noe som betyr at det er mer drivstoff enn luft. Lukk gasshåndtaket helt.
10

Ta motorsykkelen for en prøvetur. Akselerere fra stillestående til en åttendedel gass, deretter akselerere til halv gass. Motorsykkelen skal akselerere jevnt og uten å nøle. Nøle er en indikasjon på en mager luft-til-drivstoff blanding, noe som betyr at det er mer er enn drivstoff. Stopp motoren ved gjennomføring av test tur og la den avkjøles i 10 minutter.
11

Skru av strupeventil sylinderen cap fra toppen av forgasseren for hånd. Trekk strupeventil og springe ut fra strupeventil. Trekk våren ut av strupeventil, deretter lirke ut jet nål holdeklipsen fra innsiden av ventilen, ved hjelp av en flat skrutrekker. Skyv jet nålen ut av strupeventil. Hopp over dette trinnet hvis motorsykkelen ikke nøl under akselerasjon eller ikke avgir svart røyk.
12

Trekk E-formet klipp ut av sporene på toppen av jet nål ved hjelp nål-nese tang. Skyv klemmen inn i en grove ett trinn nærmere toppen av jet nål for å redusere røyking, eller ett trinn nærmere bunnen av nålen for å berike blandingen og redusere nøling. Reinstallere jet nål, holdeklipsen og våren inn strupeventil, og deretter setter strupeventil og lokket på forgasseren.
13

Ta motorsykkelen for en annen prøvetur. Flytt klippet inn et høyere eller lavere groove før det ikke lenger nøler eller avgir svart røyk fra eksosrøret mellom en åttendedel til halv gass.
High Speed ​​kjøring på full gass

14

Start motoren og la den hvile i stedet for fem minutter før varm.
15

Vri gasshåndtaket til en full gass. Lukk choke, ved hjelp av spaken på venstre side av forgasseren. Lytte til motoren for en økning i rpm. Hoveddysen er for liten, og skaper en mager luft-drivstoffblandingen, hvis motorens turtall øker med choken stengt. Slipp gassregulatoren umiddelbart og åpne choken.
16

Stopp motoren og la den avkjøles i 10 minutter hvis turtallet økte med choken stengt.
17

Turn drivstoffventilen under høyre side av gasstanken til "AV"-stilling. Løsne float Tømmeplugg skrue på undersiden av forgasseren, ved hjelp av en flat skrutrekker. Tømme bensin fra flottørkammeret til en gass kan, ved hjelp av en trakt. Fjern flottørkammer fra forgasseren, ved hjelp av en Phillips-skrutrekker.
18

Fjern hoveddysen, som ligger ved enden av senteret tårnet på bunnen av forgasseren, ved hjelp av en 90-graders vinklet flat skrutrekker. En CT70 vil ha en nr. 58 main jet, mens en CT90 vil ha en nr. 72 main jet.
19

Skru en større nr. 60, eller nr. 75 for en CT90 modell, main stråle inn i sentrum tårnet. Reinstallere flyte på forgasseren og vri bensinkranen på.
20

Start motoren og la den varm. Åpne gassen og lukke choken. Bytt hoveddysen med en annen jet ett trinn større enn 60 No, eller nr. 75 jet installert tidligere hvis motorens turtall øker med choken stengt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111760.html

Previous:
Next:

motorsykler