Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en 1980 CB750K svingesignal

Modell år 1980 var det andre driftsåret for den nye dual overhead cam motor variant av Hondas vellykkede CB750 serie motorsykler. '80 CB750K var utstyrt med kombinasjonen blinklys /kjørelys festet på gaffelen, og et sett av standard blinklys festet til bakskjermen lisens plate holder. De blinklys, men ble lett skadet av den minste av fall. Bytte blinklys er en relativt enkel oppgave som kompliseres av en rekke ledninger i en regnbue av farger. Forstå hva ledningene er festet til hva som vil gjøre oppgaven enda enklere. Du trenger
Phillips-skrutrekker
6 mm unbrakonøkkel
12 mm socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
Blinklys foran Utskifting og Kabling

en

Løft CB750 på sitt senter stand.
2

Fjern skruene fra høyre og venstre side av frontlys bøtte, med en Phillips-skrutrekker. Ta tak i bunnen av frontlys pære trim ring og trekk den ut fra frontlys bøtte. Senk pyntelisten frigjøre kroken på toppen av ringen fra bøtten. Trekk ut kontakten fra baksiden av frontlys pære.
3

Følg ledningene fra de fremre blinklys på gaffel bena til sine kontakter inne i frontlys bøtte. Høyresving signal vil ha tre ledninger: en lys blå ledningen, en lys blå ledningen med en stund stripe og en svart ledning. Den venstre ledning vil ha en oransje ledning, en oransje ledning med en hvit stripe og en svart tråd. Koble fra ledningskontakter fra motorsykkelens ledningsnett.
4

Fjern blinklyset fra nedre gaffel klemme, med en 6 mm unbrakonøkkel. Trekk blinklys ledninger ut fra baksiden av frontlys bøtte. Fjern skruen feste blinklysspaken til monteringsbraketten, med en stjerneskrutrekker.
5

Skyv den nye blinklyset på festebraketten og skru blinklysspaken skruen på plass. Monter blinklyset på nedre gaffel klemmen og rute ledningene opp og inn på baksiden av frontlys bøtte.
6

Match de nye blinklys ledninger farger med ledningsnettet. Koble bare de ensfargede ledninger og hoppe over ledningen med hvit stripe, hvis du installerer en single-filament blinklys.
7

Slå tenningen på. De fremre blinklys skal lyse uten å blinke hvis du har installert en dual-glødetråd blinklys. Aktivere blinklyset, ved hjelp av bryteren på venstre håndtak. Blinklyset skal blinke. Kontroller at høyresving signal kontaktene er presset godt sammen med sine matchende kolleger i motorsykkelens ledningsnett. Slå tenningen slås av dersom de blinklys fungerer som forutsatt.
8

Skyv frontlys hylse på utstikkerne på baksiden av pæren. Hekt toppen av frontlys pære trim ring inn i frontlys bøtte, og skyv bunnen av ringen på plass. Skru trimmeringen skruene på plass på bunnen av frontlys bøtte.
Rear svingesignal Utskifting og Kabling
9

Løft CB750 på sitt senter stand. Fjern boltene på begge sider av setet, ved hjelp av en 12 mm tilslutning og en skralle. Løft setet av motorsykkelen.
10

Følg blinklys ledningene fra midten av bakskjermen, under setet festepunkt, til ledningskontakter langs venstre rammen rail. Retten bakre blinklys vil ha en solid blå ledningen og en svart ledning, mens den venstre bakre blinklys vil ha en solid oransje ledning og en svart ledning. Koble de riktige ledningene fra ledningskontakter.
11

Trekk frakoblet blinklys ledninger gjennom bakskjermen, deretter ut gjennom kanalen sveiset på bunnen av fender.
12

Fjern skruen feste bak blinklysspaken til lisensen plate holder på bakskjermen, med en Phillips-skrutrekker. Trekk blinklys og ledninger ut av sitt festepunkt på lisensen plate holder.
13

Skyv den nye blinklys ledningene gjennom hullet i lisens plate holder. Monter bakre blinklys på lisens plate holder, deretter skru stilken skruen på plass.
14

Route turn signal ledningene gjennom den kanalen under bakskjermen, deretter gjennom fender hullet. Skyv Blinklysene ledningskontakter i de tilhørende kontaktene på ledningsnettet.
15

Vri tenningsbryteren til "On" posisjon og aktiverer blinklyset. Blinklyset skal blinke umiddelbart. Kontroller at høyresving signal kontaktene er presset godt sammen med sine matchende kolleger i motorsykkelens ledningsnett. Slå tenningen slås av dersom de blinklys fungerer som forutsatt.
16

Sett setet på CB750.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111761.html

Previous:
Next:

motorsykler