Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Suzuki Carry

The Suzuki Carry trenger periodiske oljeskift for optimal ytelse - den anbefalte avstanden mellom oljeskift er 3000 miles. Endre egen olje er den enkleste måten å spare penger når det kommer til bil vedlikehold, som prosessen kan utføres i din egen garasje, og du kan finne erstatning motor olje og oljefilter til enhver auto deler butikken. Du trenger
Jack
Jack står
Drip pan
Stikknøkkel
Oil filter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park van sted flat og la motoren kjøle seg ned i minst 15 minutter før du begynner å arbeide på den.
2

Løft panseret og finn olje innspill på motoren. Skru av hetten, og deretter gli under fronten av kjøretøyet, under motoren. Finn bunnpannen direkte under motoren. Finn bolten i midten av pannen og legg en dryppformen under. Bruk en pipenøkkel å skru av bunnpannen bolten og deretter la den falle i dryppformen. La all olje fra bunnpannen å renne ned i dryppformen og deretter legge bunnpannen bolten tilbake på bunnen av bunnpannen.
3

Finn oljefilteret på side av motoren (du kan få øye på den ved sin farge - hvitt eller oransje) og deretter plassere dryppformen under filteret. Plasser oljefilter skiftenøkkel på enden av filteret, vri nøkkelen for å låse den på filteret og deretter lirke den fra siden av motoren.
4

Plasser det nye filteret på plass av den gamle (ikke bruk olje filter skiftenøkkel til å stramme det). Stram det nye filteret til motoren for hånd - når du føler motstand, gir det en ekstra halv-sving for å feste den til motoren (dette vil tillate deg å fjerne filteret enkelt for din neste oljeskift)
<. br> 5

Hell ny olje i olje-inngangen på motoren og deretter skru olje inngang lokket på igjen. Senk van og slå på motoren. La den gå i to minutter og slå den av og la den hvile i fem minutter, distribuere oljen. Etter dette er din van klar til å kjøre igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110477.html

Previous:
Next:

motorsykler