Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda American Classic 750 Specs

The American Classic Edition 750 er en spesiell-utgave Honda Shadow motorsykkel introdusert i 1995 og tilbys til 2003. Sin litt modifisert motor, høyere eksos, og retro-stil utvendig hjelp skille det fra resten av Hondas Shadow motorsykkel modeller, og det ble rettet mot forbrukere som var ute etter en Harley-Davidson alternativ. Unikt for denne modellen, er American Classic Edition produsert av Honda helt i USA. Motorspesifikasjon

Strøm til ACE er en 745 cc to-sylindret V-twin motoren i stand til å ta ryttere opp til en toppfart på 120 mph. Motoren genererer 75 hk og 48 fot-pounds av dreiemoment. Det er i stand til å oppnå en gjennomsnittlig drivstofforbruk på 45 mpg. Den er også utstyrt med tre ventiler per sylinder og doble tennplugger for bensininnsprøytning. Sykkelens motoren er koblet til en bred-ratio femtrinns manuell girkasse.
Fjæring og bremser

På forsiden av sykkelen er en 41 mm forgaffelen slik at for 140 mm av den samlede reise. Bakhjulsopphenget er bygd opp av fem-veis justerbare doble støtdempere med en maksimal reise på 90 mm. Stopping power er levert av en front 296-mm enkelt plate brems med en mekanisk trommelbrems bak. Fabrikken utstyrt dekkene er størrelse 120/90/17 foran og 170/80/15 bak.
Styling og funksjoner
p Som en konkurrent til Harley-Davidson stil cruiser motorsykler, har American Classic Edition komplett foran og bak fendere, kromlister og en lav setehøyde på 27,6 inches. For ytterligere å bidra til cruiser stil, og har også krom dual forskjøvet eksosrør, en krom-dekket gass tank og forkrommede sjokk dekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108314.html

Previous:
Next:

motorsykler