Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte ZRX 1100 Fork Seals

Din ZRX 1100-tallet forgaffelen er en ganske holdbar element som tåler mye misbruk. Imidlertid er dens gaffel-sel, som hindrer gaffel væske fra å lekke, lett skades. Erstatte ZRX 1100 sin gaffel selene trenger ikke å være en kostbar proposisjoner. Hvis faktum, bevæpnet med noen grunnleggende håndverktøy og en anstendig motorsykkel tjeneste stativ, kan du erstatte gaffel selene selv med en liten bit av albuen arbeid. Forhjulet, vil bremser og fender må fjernes først, så har tenkt å bruke minimum to timer å fullføre denne jobben. Du trenger: 12 Ferieleiligheter, 14 og 22 mm kontakter
Hylsnyckel 4
, 6 og 17 mm Allen fastnøkkel
Tjenesten stå
12 mm fastnøkkel
Container
Flat skrutrekker
SAE 10W gaffel væske
Seal driver
Vis flere instruksjoner
en

Løsne klemme bolter på undersiden av nedre gaffel glidere med en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Løsne den fremre aksel mutteren med en 17 mm unbrakonøkkel. Løsne de fremre bremseklosser bolter med en 14 mm-kontakten. Plasser ZRX 1100 på en tjeneste stå og løfte forhjulet opp fra gulvet.
2

Skru bremsekalippernes festeboltene fra lavere gaffel glidere, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Løft calipers av forhjul er bremseskiver. Skru forakselen mutteren med en 17 mm unbrakonøkkel, trekk akselen ut av gaffelen og hjulet. Fjern framskjerm fra lavere gaffel glidere, med en 4 mm unbrakonøkkel
3

Løsne lokket på toppen av begge gaffel ben, som strekker seg over øvre trippel klemme, ved hjelp av en 22 mm-kontakten. Løsne klype boltene på sidene av øvre og nedre trippel klemmer, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk gaffel beina ut fra bunnen av de tre klemmer, med en vridende bevegelse
4

Slå våren pre-load adjuster -. Den sekskantede justering plassert på toppen av gaffelen cap - klokken med en 12 mm fastnøkkel til den ikke kan slå. Skru de beste caps fra gaffelen rør med en 22 mm-kontakten. Trekk hetten opp og trekke stempelstangen, festet til bunnen av hetten, ut av gaffelen røret. Skru av stempelstangen med en 12 mm fastnøkkel mens du holder mutteren på toppen av stempelet stang med en annen 12 mm fastnøkkel.
5

Trekk vaskemaskin, spacer og våren ut av toppen av gaffel-røret. Hell gaffel væske i en beholder. Pumpe gaffel røret flere ganger for å sikre en komplett avløp.
6

Skru ut bolten fra bunnen av gaffelen etappe med en 6 mm umbraconøkkel for å frigjøre stempelstangen. Trekk stempelstangen ut av gaffelen benet. Trekk gummistøvel av gaffel nedre slider å avsløre gaffel segl og C-klemmen. Fjern C-klemmen med en flat skrutrekker. Skyv gaffel røret i glideren, trekk røret kraftig mot gaffel segl. Gjenta helt til tetningen spretter ut av den nedre slider, deretter settes gaffel forseglingen på toppen av gaffelen tube.
7

Smør en ny gaffel tetning med frisk SAE 10W gaffel væske og la den gli ned gaffel røret. Sett gaffel rør inn i den nedre skyveknapp, plassere gaffelen steinkobbe langs toppen av glideren. Sett gaffel forseglingen på plass med en sel driver. Slip C-klemmen i sporet skåret i toppen av den nedre glideren. Skyv gummistøvel ned gaffel røret og trykk den på plass over den nedre glideren.
8

Sett stempelstangen inn i gaffel røret. Skru bolten inn i bunnen av det nedre skyve med et 6 mm sekskantnøkkel for å holde stempelstangen i stedet. Skyv gaffel røret inn glideren og hell opp til 16 gram av SAE 10W gaffel væske inn i røret. Stroke røret opp og ned for å fordele gaffel væske.
9

Re-sette gaffelen våren, spacer og skive inn i gaffel røret. Skru topplokket på stempelstangen, ved hjelp av en 12 mm skrunøkkel. Re-installere gaffel beinet på ZRX din. Erstatte den gjenværende gaffel segl, med samme metode.
10

Re-installere forhjulet, bremsekalipere og fender, som følge av omvendt metode for fjerning.
Bilder

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110566.html

Previous:
Next:

motorsykler