Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner og installer bremseklosser

Motorsykler er utstyrt med pålitelige og effektive hydrauliske bremsesystemer, og gir nok bremsekraft for å bremse den i kortere avstander enn selv de beste bremsesystemer brukt tjue år siden. Selv om disse forbedrede systemer er, for det meste, lite vedlikehold saker, de fortsatt krever din omsorg til å forbli i stand. Siden din motorsykkel bremser avhengige av sine bremseklosser, bør rutinemessig pad inspeksjon og utskifting være en del av din vanlige vedlikeholdsrutiner. For de fleste motorsykler, bytte bremseklossene er enkel og kan gjennomføres ved hjelp av små håndverktøy. Du trenger
Socket satt
Breaker bar
Stikknøkkel
Skrutrekkere
Brake rengjøringsspray
Butikk håndklær
Bremseklosser
medium styrke tråd låselim

Vis flere instruksjoner
Front Brake Pads
en

Fjern bremsekalippernes fra nedre gaffel beinet. Bruk en pipenøkkel til å fjerne festeboltene og skyv bøylen ut av fremre bremse rotoren.
2

Snu bøylen over og skru bremsekloss beholde pinner med en skrutrekker. Trekk bremseklossene og beholde klippet ut av bøylen. Separer bremseklossene fra holdeklipsen før du kaster pads.
3

Innvendig rengjøring av bøylen med en aerosol-type brems renere å fjerne fanget skitt eller rusk. Tørk bøylen tørr og inspisere skyvelære indre stempler for skader.
4

Trykk innerstemplene i bøylen bolig med en stor flat skrutrekker for å nullstille stemplene og gi ekstra klaring for å installere den nye bremseklosser.
5

Sett inn de nye bremseklossene inn festeklipsen og skyv hele forsamlingen i bøylen. Juster hullene på baksiden av holdeklipsen med låsepinnen hullene på målepunktet.
6

Sett låsepinnene og stram med en skrutrekker. Rist bøylen litt for å sikre at bremseklossene holdes sikkert på plass av de låsepinnene.
7

Skyv bøylen over fronten bremse rotoren og på braketten på nedre gaffel beinet. Påfør en dråpe medium styrke tråd låsing lim på gjengene festeboltene før du setter inn og strammer boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106742.html

Previous:
Next:

motorsykler