Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne din Motorsykkel Chain Størrelse

Hvis tiden er inne for å bytte ut MC-kjeden, vil du trenger å vite størrelsen på kjeden for å kjøpe riktig erstatning. Lengden på erstatning kjeden kan være lengre eller kortere, avhengig av personlige preferanser. Selv om lengden av kjeden kan variere, må banen og bredden begge forbli den samme. Kjedene er identifisert av tall og deres størrelser bestemmes av en kombinasjon av banen og bredde: Chain # 520, for eksempel, har en pitch på 5/8-inch og en bredde på 1/4-tommers. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kjeden fra motorsykkelen din ved unbolting kjeden vakt og front sprocket, løsne bakhjulet lug bolt , presser dekket frem til å slakke kjeden, og lirke av master link med en flat skrutrekker.
2

Legg kjettingen ut rett og flat. Måle lengden, fra en ende til den andre. Kjøp en kjede lengde som er litt lenger, for å være på den sikre siden. Lenker kan fjernes ved behov.
3

Mål banen. Tonehøyden er avstanden mellom valse pinner. På siden av hver utvendige valse plate (vekslende flate deler av en enkelt forbindelse som er på utsiden av kjeden), vises av endene av to valse pinner. Målt fra sentrum av en valse pin til sentrum av den andre valse pin. Motorsykkel kjedene har enten 1/2-inch eller 5/8-inch plasser.
4

Mål bredden. Bredden er avstanden mellom to indre valse plater (vekslende flate deler av en enkelt forbindelse som er på innsiden av kjeden). Motorsykkel kjedene har 3/16-inch, 5/16-inch, 1/8-tommers, 3/8-inch eller 1/4-tommers bredder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106741.html

Previous:
Next:

motorsykler