Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2007 Road Glide Specs

Harley-Davidson lanserte sin 2007 Road Glide touring motorsykkel til ganske høy anerkjennelse, som i 2010, hadde brukerne rangert det andre av 27 touring sykler på rangeringer nettstedet Motorsykkel. Med sin hai-nese design og helhetlig stil, har 2007 Road Glide også en rekke tekniske og praktiske spesifikasjoner som kan berettige sin base pris på $ 17695. Engineering og Transmission

Utstyrt med en V-2, fire-takts motor med en injeksjon drivstoffsystemet, har 2007 Road Glide en boring og slaglengde på 3,8 av 4,4 inches og et kompresjonsforhold på 9,2 til en. Den leveres med en seks-trinns girkasse og en krom crossover eksosanlegg. The Road Glide kan oppnå 32,5 miles per gallon (mpg) i byen og 45.06 mpg på motorveier.
Chassis
p Med en stålramme og square-seksjonen ryggrad, den '07 Road Glide har kassett-stil, demping teleskopisk forgaffel måler 1,63 inches med en rake på 26 grader. Det har også air-justerbare støtdempere bak, 16-tommers, ni snakket aluminiumsfelger og både foran og bak fire-stempel skivebremser.
Målinger

vekt på £ 761., måler Road Glide 93,7 inches i lengde med en setehøyde på 29,5 inches. Den har en akselavstand på 63,5 inches, bakkeklaring på 5,1 inches og en gass tank kapasitet på 5 liter.
Elektrisk

Mange nødvendige Road Glide funksjonene fungerer elektrisk fra en forhåndsinstallert 12-volts batteri, inkludert skiftet starter, hodelykt, ekstralys, snu signaler, baklysene, høye bjelker, sikkerhetssystem, og lav-fuel advarsel.
Convenience

En rekke praktiske alternativer kommer standard med 2007 Road Glide, inkludert to hanske rom, cruisekontroll, premium lydanlegg med 40 watt per høyttaler, AM /FM-radio, CD-spiller, MP3-spiller plug-in, sigarettenner , oppkobling for CB eller intercom system, sal-poser og en hands-free sikkerhet fob. En full sikkerhetssystem er valgfritt. Tilgjengelige farger er Vivid Svart, Pacific Blue Pearl and Fire Red Pearl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108229.html

Previous:
Next:

motorsykler