Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda VTX Sissy Bar Mounting Instructions

Honda produserer VTX modell av motorsykkelen i både 1300 cc motor og en 1800 ccm motor. Den VTX har en V-twin motor og lav sittehøyde for komfort på lange turer. Legge til en sissy bar på sykkelen gir passasjeren tilbake støtte ved akselerasjon så vekten forblir fordeles jevnt, hjelpe føreren balansere motorsykkel. Sissy barer er tilgjengelig i mange høyder og stiler som passer din sykkel. Alle sissy barer montere til fender rail på samme måte. Du trenger
unbrakonøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park sykkelen på flat mark, og sett den på siden eller senter stativ.

2

Sett en umbraconøkkel foran til venstre fender rail Allen bolt. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne bolten og trekk den rett ut av skinnen. Gjenta denne prosessen for å fjerne venstre bak og begge høyre side fender jernbane bolter. Fender rails er metall deler som følger kurven på bakskjermen.
3

Sett venstre sissy bar braketten på venstre side av fender. Rett foran hullet på braketten med fronten fender rail hullet. Den glatte flate siden av braketten vender utover fra fender. Skyv en stor nylon spacer på en av de lengre festebolter. Sett inn bolten gjennom fronten montering hullet og trekk det delvis med en skrutrekker. Installer en medium størrelse bolt og små spacer gjennom tilbake hull i hver festebrakett. Gjenta denne prosessen for å feste høyre side sissy bar brakett.
4

Skyv sissy bar ned på brakettene mens justering boltholes. Sett to av de minste boltene på hver side gjennom sissy bar og brakettene. Stram boltene delvis med en skrutrekker.
5

Stram alle fire boltene på sissy bar sidene klokken.
6

Stram de fire boltene på fender rail.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110434.html

Previous:
Next:

motorsykler