Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke en motorsykkel historie av VIN Number

Det er en god idé å få et kjøretøy historie rapport om alle kjøretøy du vurderer å kjøpe . Et kjøretøy historie rapport vil gi deg beskjed hvis bilen har noensinne blitt alvorlig skadet i en ulykke , stjålet eller totaled.If du ønsker å kjøpe en brukt motorsykkel, kan du få en ubehagelig overraskelse når du går til å utføre et kjøretøy historie søk på det. Mange av kjøretøy historie rapport selskapene ikke tilbyr sine tjenester for motorsykler , inkludert CarFax og AutoCheck . Heldigvis er det flere selskaper som tilbyr kjøretøy historie rapporter på brukte motorsykler . Du trenger
Motorsykkel Vehicle Identification Number
Vis flere instruksjoner
en

Locate motorsykkelens kjøretøyet identifikasjonsnummer. Nummeret blir notert på tittel, registrering og forsikring papirarbeid , samt å være stemplet på flere deler av motorsykkel selv , inkludert ramme og styrekrone .
2

Finn et selskap som utfører kjøretøy historie søker spesielt . CycleChex er en av de viktigste selskapene som skal utføre brukt motorsykkel historie søk.
3

Gi VIN nummer til historien selskapet. Rapporten tar bare noen minutter å få tak i og vil inneholde informasjon som motorsykkelens tidligere skader, tittel status og grunnleggende produsent informasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109068.html

Previous:
Next:

motorsykler