Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en 2001 Road King Air Filter

Harley-Davidson bruker et papir og netting luftfilter element på 2001 Road Kongen. Den netting inn mot papiret element for å forhindre det fra å bryte sammen under vakuum produseres av motoren ved motorens inntaksmanifold, mens porøsiteten av papiret elementet gjør at luften kan passere igjennom. Papiret element fanger opp støv, pollen og andre partikler for å hindre dem fra å komme inn i inntaket. Over tid blir papiret element tett, rendering det ute av stand passerer nok luft for riktig motor funksjon, spesielt under ekstremt støvete forhold. Gjenopprette riktig funksjon av luftfilteret ved å rense filteret på 5000-mils mellomrom. Du trenger
Ratchet
Allen driver satt
Torx driver satt
Lunkent vann
Mild vaskemiddel
New inntakspakning
Foot-pound momentnøkkel
tommers- pund momentnøkkel
Loctite medium styrke Threadlocker 243
Vis flere instruksjoner
en

Skru luftrenserdeksel skrue, ved hjelp av en skralle og Allen driver. Fjern luftrenserdeksel og gummipakning.
2

Fjern luftfilterdekselets brakettskruene fra filter element, ved hjelp av en skralle og Torx driver. Sett luftrenserdeksel til side.
3

Separat av luftfilteret og inntak pakningen fra inntaket manifold og dra de to pust rør av backing plate. Kast inntakspakning.
4

Trekk pust rør fra motoren pust bolter. Kontroller pust rør og gummipakning for skader eller tegn på forringelse. Erstatte disse komponentene som er nødvendig.
5

Fjern de to pust bolter og o-ringer fra backing plate, med en dyp 7/16-inch socket og skralle. Kast pust i bakken bolt O-ringer.
6

Vask luftfilteret, backing plate og pust i bakken rør med et mildt vaskemiddel og lunkent vann. Ikke slå luften renere i et forsøk på å løsne skitt og rusk som kan føre til skade papiret element.
7

La luftfilter elementet tørke. Ikke slå luftfilteret i et forsøk på å fjerne overflødig vann.
8

Kontroller luftfilter element ved å holde den opp til en sterk lyskilde. Lett bør jevnt trenge papiret element når tilstrekkelig rene. Skift ut elementet hvis det viser tegn på skade eller hvis det ikke kan være tilstrekkelig rengjort.
9

Installer den nye inntak pakning på luftfilteret. Hold backing i posisjon og at hullene i backing plate med topplokk pustehull. Installere nye pust bolt O-ringene inn i pust i bakken skruehullene på backing plate. Monter pust boltene og stram dem til 10 til 12 fot-pounds med en fot-pund momentnøkkel og en dyp 7/16-inch socket.
10

Sett lufte rørene en kvart tomme inn filterelementet hull. Installer pust rør inn til topplokkets pust bolter.
11

Hold filteret element på backing plate med elementet hull montering over støpt sjefen i backing plate. Installer luften renere dekselbraketten og torx-skruer. Stram luftfilter brakettskruene i et kryss-mønster til 20 til 40 tommers-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og Torx driver.
12

Installer gummipakningen på luften renere dekke. Vær sikker på gummipakningen sitter ordentlig på luftrenserdeksel.
13

Place luftrenserdeksel på plass på backing plate. Påfør en liten mengde Loctite medium styrke Threadlocker 243 på gjengene luftrenserdeksel skrue. Stram luftrenserdeksel skruen til 3-5 fot-pounds av dreiemoment, med en fot-pund momentnøkkel og Allen driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111659.html

Previous:
Next:

motorsykler