Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer av Politi motorsykkel

Politi motorsykkel er en ikonisk del av vår kultur. Politiet motorsykkel lange historie i USA dateres tilbake til minst 1908, da Harley-Davidson sendte en motorsykkel til Detroit Police Department. Motorsykler har politiet økt mobilitet og tilgang til steder som ikke kan nås med bil. De er perfekte i byer som har mye trafikk lunger. En politimann chopper kan lett veve inn og ut av trafikk. Det finnes en håndfull selskaper som står for de fleste politi motorsykkel på markedet. BMW

BMW er den mest populære politi motorsykkel på det internasjonale markedet, styrket hovedsakelig av svært lukrative kontrakter med store europeiske politistyrker. BMW motorsykler er også brukt av hundrevis av amerikanske politiet avdelinger. Den R1200 RT-P er BMWs flaggskip motorsykkel for politiets bruk. Det har cruise lys som en standard funksjon, og den beste gass kjørelengde (49,9 mpg) av alle store klassen politi motorsykkel.
Harley-Davidson

Hva BMW er til Europa, er Harley-Davdison til Amerika. Siden 1908, har Harley-Davidson opprettholdt et nært forhold til politiet avdelinger over hele USA, og har til og med forgrenet seg internasjonalt. Harley tilbyr et utvalg av motorsykler for politiets bruk. Den Sportster XL883L er en enkel street cruiser som er den minst mektige (883cc motor) og rimeligste av politiet sykkel alternativer. Det neste steget er opp Road King, som veier over 800 pounds og levere 1690 cc av makt. Den klassiske Harley politiet sykkel er Electra Glide, en 1690cc motorsykkel udødeliggjort i 1973 filmen "Electra Glide in Blue".
Yamaha

Yamaha er en opp-og-comer i politiets motorsykkel markedet. Yamahas appell er kvaliteten på konstruksjon og lavere pris. I Europa, for eksempel, har Yamaha tatt flere store kontrakter fra BMW. Yamahas politiet sykkelen er XJR1300P, en 1251 cc variant av sin makt XJR1300 street sykkel.
Honda

Hondas ST1300PA politi motorsykkel har en 1261cc V-4-motoren som gjør det et kraftig alternativ for rettshåndhevelse. Det er priset under BMW eller Harley-Davidson. I Washington state, for eksempel, byttet hele staten patrulje til ST1300PA, dels av økonomiske grunner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111025.html

Previous:
Next:

motorsykler