Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljenivået på en 1993 Suzuki 600 Katana

Kontroll av oljenivå på 1993 Suzuki Katana 600 før hver tur er en god vane som kan hindre at problemer oppstår på veien. Suzuki, i et forsøk på å bidra til å innpode denne vanen i Katana rytter, har utstyrt motoren med en lett-å-bruke olje-måleren. Denne runde, er vindus-lignende måleren på bunnen av den store koplingsdeksel på høyre side av motoren, slik at rytteren til synlig bestemme oljens nivå med et blikk. Bare sørg for å varme opp motorsykkelen først før du sjekker oljen for å hindre overfylling av motoren. Du trenger
trakt
Oil, 10W40
Håndpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en jevn, flat overflate. Skifte til nøytral og heve motorsykkel på sitt senter stand.
2

Slå på tenningen og starte motoren. La motoren gå på tomgang i fem minutter, slik at oljen varmes opp til driftstemperatur. Stopp motoren og skru av tenningen.
3

Observer olje-måleren på motorens clutch dekselet på høyre veivhuset. Oljenivået skal være i nærheten eller like ovenfor sentrum av olje-måleren.
4

Fjern lokket fra toppen av motorens clutch dekke og sette inn en trakt inn i filler halsen. Tilsett olje i små porsjoner for å øke olje-nivå som er nødvendig inntil den er nær eller litt over midten av olje-måleren. Suck små mengder olje ut fra filler halsen med en håndpumpe for å senke oljenivået etter behov. Sett på lokket.
5

Senk motorsykkel fra sitt senter stand. Parkere motorsykkelen på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107135.html

Previous:
Next:

motorsykler