Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet på en Kawasaki Vulcan 750 Motorsykkel

Selv om ikke det største medlemmet av Kawasakis VN-serien av motorsykler, er Vulcan 750 et populært valg for ryttere som ønsker en godt avrundet og pålitelig cruiser. Å legge til krysser pålitelighet er en relativt vedlikeholdsfri drivakselen, noe som eliminerer behovet for et bakre kjede. Dessverre fungerer på samme drivaksel også å forvirre DIY mekanikk når den tid kommer til å ta av bakhjulet for utskifting. Heldigvis, får hjul og dekk off er enklere enn det kan virke. Du trenger:
Tenger
Hex stikkontakter (10, 14 og 27mm)
pipenøkkel
gummihammer
tre blokker
Valve kjerne verktøy
Bead breaker verktøyet
Tire strykejern
Vis flere instruksjoner
en

Koble dreiemoment bar fra bakhjulet. Ved hjelp av en tang, rette beina på den splinten på den nederste halvdelen av den bakre bremsetrommelen, og trekk den helt ut. Skru av mutteren som fester dreiemoment bar til bremsetrommelen, ved hjelp av en 14mm socket. Skru bremsen stangens låsemutter, ved hjelp av en 10mm socket, og trekk bremsestangen gratis.
2

Fjern splinten på venstre side av bakakselen, ved hjelp av en tang for å rette ut pin ben, dra pinnen ut av akselen. Løsne bakakselen låsemutter, med en 27 mm pipe festet til en lang håndteres breaker bar.
3

Løft motorsykkelen oppreist og plassere den på sitt senter stand. Trykk på bakakselen ut av swing arm med en gummihammer og trekk den ut fra høyre side av bakhjulet. Fjern de avstandsstykker som ligger mellom svingearmen og den høyre side av hjulet. Trekk hjulet på høyre side av motorsykkelen for å frigjøre den fra akselen drivmekanisme, og senke den ned på bakken. Fjern avstandsstykkene fra venstre side av rattet.
4

Plasser hjulet på et par tre blokker, med bremsetrommelen vendt oppover. Fjern ventilspindelen med en kjerne-verktøyet og tillate dekket å deflatere. Bruk en perle breaker verktøy for å presse dekket vekk fra kantene av hjulet, bryte forseglingen mellom dekk og hjul.
5

Push dekket ned litt for å skape et gap mellom dekk og hjulet. Sett et par dekk strykejern inn i gapet, plassere en jern ved 12:00 posisjon og den andre på to posisjon. Trykk på begge dekk strykejern mot midten av hjulet for å trekke en del av dekket av hjulet.
6

Trykk på første dekk jern på plass og slipper to dekk jern. Føres på andre dekk jern videre langs dekket. Trykk nedover igjen på dekkets jern for å trekke en annen seksjon av dekket av hjulet. Gjenta til den øvre halvdelen av dekket er fjernet.
7

Løft hjulet opp og ned på dekk. Skyv et dekk jern under dekk og hekt den over kanten av hjulet. Roter hjulet til dekket jern er plassert på toppen av hjulet. Støtte hjulet mellom knærne. Trekk dekk jern oppover og dekket skal løsne rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107100.html

Previous:
Next:

motorsykler