Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Goldwing Seat fjerning

For å utføre ulike operasjoner med sykkelen din, enten det er en rutinesjekk eller faktiske vedlikehold, det er tider når du må fjerne setet fra bilen. Med Honda Goldwing, har det vært litt forvirring om hvordan setet er fjernet. Prosessen er ikke veldig vanskelig når du har de riktige verktøyene, og vil ikke ta mye av din tid, heller. Når du har gjort det med hell, vil det bare bli lettere derfra. Forberedelse

Før du begynner, samle en 6mm umbraconøkkel, en Phillips skrutrekker, og håndboken, hvis du har en.

Mens du tar setet off kan være litt vanskelig fordi av den begrensede plassen, fjerner passasjer ryggen først, slik at du kan se mer av hva du prøver å oppnå. Dette vil også gi rom for mer bevegelsesfrihet. Hvis du ikke ønsker å fjerne ryggen helt, åpner bagasjerommet og brett den delen fremover, og gir deg nesten samme type tilgang.
Fjerning

Avhengig på setet som du har, er det et antall bolter som holder setet festet. Vanligvis er det to på hver side og er lokalisert i nærheten eller rundt håndtakene. Bruk 6mm umbraconøkkel for å fjerne disse boltene.

Når du fjerner setene, ta forsiktig varsel om hvordan du sklir det ut av sted fordi når du trenger å sette den inn igjen, går setet tilbake i reversere orden og kan være vanskelig. Du vil se to små faner og en "L" formet krok under som du må jobbe med senere i større grad. Se på hvordan disse er på plass før du fjerner setet. Når du har merket dette, trekker den nedre halvdelen av baksiden av rytterens sete fremover og før skifte den til baksiden av sykkelen. Hvis du har et varmeapparat installert, vil det være en ledning ca 12 inches lang festet til setet. Koble dette fra selen før du går videre. Setet kan nå fjernes fra sin plass.
Installere

Installer sele og wire for varmeren tilbake til setet før du setter det tilbake på plass. Sett setet i nesen først. De to kategoriene skal gli under toppen ly, men du må også utvide gummibøssingene bak setet slik at de justeres på nytt. Bruk Phillips skrutrekker for å hjelpe til med denne delen. Skyv setet tilbake på plass.

Sett boltene igjen og stramme dem opp riktig. Trekk ned på disse boltene for å sikre at de er strammet nok. Disse boltene er avgjørende for deg å sette sykkelen på sitt senter stand. Gi boltene en dobbel-sjekk, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106730.html

Previous:
Next:

motorsykler