Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Triks for en 2007 CBR 1000

Noen eiere av 2007 Honda CBR 1000 motorsykler glede presterer sykkel stunts eller triks. Imidlertid er det anbefalt at enkeltpersoner tar trening klasser før du gjør triks. Med fokus på sikkerhet, er det også anbefalt at personer ha riktig sikkerhetsutstyr når du gjør triks på en CBR 1000. Pop en Wheelie

å fullføre en makt wheelie, gjør at CBR 1000 motor løfting av forhjulet. Med Honda CBR 1000 i midten gear, knipse gassen til 6000 rpm (rotasjoner per minutt) og CBR 1000 vil wheelie. Pre-lasting skifteren og justering av clutch hendel vil hjelpe deg å skifte til en raskere hastighet. En ulempe med en kraft wheelie er at CBR 1000 kunne gjøre en farlig loop.

En clutch wheelie ikke krever så mye strøm som en makt wheelie. Med rpm hevet til moment topp, raskt la ut clutchen. Du bør i det minste være i andre gir på 50 mph (miles per time). Deretter slipper gassen som forhjulet reiser opp. Bruk mindre gass som hjulet fortsetter å øke, da dette vil hindre sykkel fra looping over.
Tolv O'clocks

Noen individer lavere lufttrykket i bakdekket av en CBR 1000 å utføre en tolv trick. Dette er en annen versjon av en wheelie - du må gi CBR 1000 nok gass - i første gir - å heve forhjulet. Du må imidlertid lett administrere bakbremsen i stedet for gassen for å holde forhjulet opp. Bruk dine skuldre, knær og ben for å balansere sykkelen.

Stoppies

"Stoppies" på 2007 Honda CBR 1000 modeller oppstå når en syklist stopper på forhjul som bakenden løfter opp i luften. Denne spesielle triks sysselsetter motsatt sykkel plassering av en wheelie. Fra 10 til 15 mph, ta tak i foran bremser sakte. Du må laste forgaffelen, overføre sykkelens vekt på forhjulet før du løfter bakhjulet. Slipp forbremsen når du finner ut at baksiden av CBR 1000 er høy nok.

Ikke bruk bakbremsen mens bakhjulet er opp så det vil være vanskeligere for deg å være balansert når du er senkes ned igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109722.html

Previous:
Next:

motorsykler