Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter jeg Saddlebags på en Honda 600?

Selv om de fleste motorsyklister foretrekker å reise lett, det er tider når litt ekstra lagringsplass kan være ideelt. Uansett om du kjører en Honda CBR600RR sport sykkel eller en Shadow 600 cruiser, montering et sett med innkast enn saddlebags på motorsykkelen din kan gi kapasitet til å bære ekstra utstyr uten behov for omfattende installasjonsarbeidet. Som en ekstra fordel, kan de salveskene fjernes like enkelt når du ankommer din destinasjon, forebygge potensielle tyver fra rotet gjennom tingene dine. Du trenger
Saddlebags
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Lay de salveskene over motorsykkelens passasjersetet, sette posen sentrum stropp holdent over setet . Reposisjonere borrelåsen på midten stroppen for å justere salveskene 'posisjon på sidene av motorsykkelen etter behov for å forhindre poser fra berøre bakhjulet eller eksos.
2

Klem midten av saddlebag raskt-koble kontaktene og trekk festestropper utenfor de salveskene. Pakk den bøyde enden av stroppene rundt de bakre passasjer knagger eller motorsykkelens ramme. Passere kontakt endene av stroppene gjennom stropper 'loopet ender. Trykk på stroppen er kontaktene inn i saddlebags 'kontakter til de låses på plass. Stram stroppene som trengs for å feste salveskene på plass med de glidende justerbar på stroppene.
3

Tug på salveskene å sikre at de er helt festet på motorsykkelen. Kontroller at salveskene ikke berører motorsykkelens bakhjul eller eksos. Klippe det overskytende materialet av den løse enden av festestropper med saks.
4

Fjern salveskene når den ikke trengs. Klem midten av quick-release stropp kontakter for å skille festestropper fra salveskene. Trekk salveskene av motorsykkelens passasjersetet. La de festestropper i stedet for enkelt å montere salveskene igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107465.html

Previous:
Next:

motorsykler