Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Primær Oil i en 1989 Harley Davidson Electric Glide Classic?

Harley-Davidson Electra Glide-modellene benytter en våt clutch system som finnes i den primære kjedekasse. Dette kjedekasse inneholder clutchen, og kompenserer tannhjulet og ca 32 oz. av primær væske. Tilgang til det interne arbeidet i kjedekasse kan oppnås gjennom clutch inspeksjonsluke. Hvor lang tid å fullføre denne oppgaven vil variere avhengig av ferdighetsnivå, men bør ikke ta lenger enn 30 minutter. Du trenger
Drensvannsoppsamler
T40 Torx
Shop rag
unbrakonøkkel satt
Ca 32 oz. HD Primær kjedekasse Glidemiddel
New clutch inspeksjon dekselpakning
Vis flere instruksjoner
en

Place et passende avløp fat under Electra Glide primære. Fjern den magnetiske tappepluggen i bunnen av den primære kjedekasse dekselet med en T40 Torx-stasjonen. La all brukt primærfluidet til avløp. Rengjør pluggen med en butikk fille. Re-installere pluggen inn i hullet sitt.
2

Fjern de fem Allen-skruer som fester clutch inspeksjonsluke med en umbraconøkkel. Slipp dekselet og dets pakning. Vær forsiktig for å unngå riper på utsiden av dekselet.
3

Stand motorsykkelen oppreist. Legg HD Primær kjedekasse Smøremiddel gjennom clutchen inspeksjonsluken til nivået av mellomgulvet fjæren. Rens alt smøremiddel fra rundt utsiden av den primære dekselet i området av clutchen. Installere clutch inspeksjonsluke med en ny pakning. Innvendige sekskantskruer i et kryss mønster for å hjelpe dekselet til setet riktig. Kast den brukte væsken skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107466.html

Previous:
Next:

motorsykler