Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

VIN Format for Motorsykler

Vehicle Identification Numbers er på motorsykler bygget etter 1981. VIN vises enten på høyre gaffel eller en metall tag festet til motorblokken og er vanligvis delt inn i tre sett med bokstaver og ett kontrollsiffer. Basic Identifikasjon

Det første tegnet i VIN representerer hjemlandet for motorsykkelen. Bokstaven "J", for eksempel, ville stå som en forkortelse for Japan. Det andre tegnet gir produsentens informasjon. "K" ville representere Kawasaki, for eksempel. Det tredje tegnet beskriver hvilken type kjøretøy, som enten er en bokstav eller et tall for motorsykler. Motorsykler kan enten være en bokstav eller et tall. Bokstaven "A" ville være ett tegn som brukes for en motorsykkel.
Factory Codes

fjerde og femte tegn er modellkoden og motortype eller bruk. Den sjette, syvende og åttende siffer er interne fabrikken koder som definerer modell.
Historie

The 10th karakter identifiserer produksjonsdato. Bokstavene "A" til "Y" betegne årene 1980 til 2000 i kronologisk rekkefølge. Bokstavene "I", "O", "Q", "U" og "Z" brukes ikke fordi de blir ofte feiltolket som tall. Årene 2001-2009 er representert med ensifret tall. Modeller bygget siden 2010 starter brevet sekvens ved å starte på nytt med bokstaven "A"
Sjekk tall

niende tegnet er et kontrollsiffer, som bestemmes av de andre 16 tegn funnet i VIN.
Plassering og Produksjon Codes

The 11th karakter gir plasseringen av originale fabrikk. De siste seks sifrene brukes som serienumre i produksjonsprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107669.html

Previous:
Next:

motorsykler