Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Restaurering av Vintage Honda Motorsykler

Vintage Honda Motorsykler gjør gode restaurering prosjekt sykler på grunn av den enkle å finne deler. Honda deler vanligvis koster mindre enn deler til andre merker, noe som gjør Honda restaurering tilgjengelig for personer uten mye tidligere erfaring som ønsker å gjøre en restaurering uten å bryte banken. Personer under en restaurering bør også huske på at hvis en bestemt opprinnelige delen er ikke umiddelbart tilgjengelig, kan du bruke en moderne versjon for å få sykkelen rideable, og erstatte den med en original del på et senere tidspunkt. Du trenger:
Honda ramme
Honda-motor
Produsentens deler bok
Internett
deler
Paint polsk
Metal polish
Tools
Vis flere instruksjoner
en

Finn det grunnleggende. De tre mest vitale aspekter ved å gjenopprette en vintage Honda motorsykkel velger rammen og motoren på sykkelen du ønsker å gjenopprette, sammen med en modell-spesifikke deler bok som identifiserer hver av de andre nødvendige deler, sammen med deres del tall.

2

Samle ekstra deler. Når du har identifisert den eksakte sykkel du har tenkt å restaurere, inventar hvilke deler du allerede har, og hvilke deler du trenger. Bruk rubrikkannonser, både på og utenfor linjen for å finne noen produkter du fortsatt trenger, og bestille dem så snart som mulig.
3

Rengjør og polerer delene. Som metalldeler kommer inn, bruker metall polish eller perle sprengningsarbeid å rengjøre av rust og pitting. Bruk polish å gjenopprette lakkerte deler som kan berges, og male disse brikkene som har for mye skade å polere ut.
4

Begynn å montere sykkelen. Siden alle gummideler må byttes på grunn av naturlig nedbryting av gummi, velge om du ønsker å prøve for så originalt en stil som mulig, eller om du bruker mer moderne erstatninger vil fungere uten å miste utseendet på en vintage sykkel.

5

Dekk setet i skinn eller vinyl som utfyller stilen på sykkel. Ved hjelp av den originale setetrekk som en mal, klippe den nye dekker materialet litt større for å gi plass til å arbeide. Juster dekselet på sykkelen og begynne med stifting dekselet til forsiden av setet. Trekk dekselet tettsittende og stifte sidene, jobbe deg fra front til rygg, og fra side til side. Jevne ut eventuelle rynker i dekselet som du går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109421.html

Previous:
Next:

motorsykler